05.07.2013 23:56

Černý svině

Provokativní titulek může vyvolávat rasistický dojem, ale v žádném případě tím nejsou myšleni cikáni, ačkoliv i o nich bude v tomto článku řeč. Proč zde bude řeč o cikánech? Cikáni a výživné jsou dvě zcela odlišné věci, přesto mají mnoho společného. V obou případech jde o vážný celospolečenský problém, který nikdo neřeší a jen narůstá do nebezpečných rozměrů.

Bezkonfliktní soužití cikánů a středoevropanů není nemožné, protože jde o dvě zcela odlišné kultury. To je holá skutečnost, na které nemůže nic změnit ani její potlačování smyšleným rasismem. Cikánskou menšinou terorizovaní občané se bouří ve Vansdorfu, Duchcově a v Českých Budějovicích, ale zločinný systém tyto akce účelově zlehčuje pohádkou o radikálních extrémistech. Zde je opět spojitost s výživným, kdy zločinný systém z nešťastných rozvedených otců uměle vytváří ty nejhorší zločince.

Zatím se dařilo zabránit krvavému masakru a obrovským škodám, ale při proticikánské demonstraci v Českých Budějovicích nastal zásadní zvrat, který je mnohem nebezpečnější, než nějaké rasistické výkřiky.

My vám ten respekt k cikánům do hlav natlučeme i za pomoci obušků a vodních děl

V krásném a dosud klidném městečku České Budějovice došlo v sobotu k další smutné lekci převýchovy, kterou čeští politikové už roky ordinují pokojnému obyvatelstvu přímou podporou stále otevřenějšího teroru cikánských tlup za přispění devótních, cizinci vlastněných médií. Vše začalo o týden dříve, neškodí si připomenout, jak. V popisu události budu důsledně používat slovník médií.

21. červen, sídliště Máj v Českých Budějovicích

Na pískovišti si hrají děti. Tříletý pravicový extrémista Pepík Ondreját se klouže na skluzavce. Náhle k němu přijde Rom a začne s ním komunikovat nohama. Zkrátka začne jej kopat, ale to slovo se nám do slovníku nehodí, tak zůstaneme u té komunikace nohama. Pepíkova sestra, extremistka Kristýna Ondrejatová, ve třetím měsíci těhotenství, se toto kulturní obohacení nezdálo, proto brášku z pískoviště odvedla. Touto neuváženou provokací vydráždila pokojnou romskou rodinu sedící na lavičce naproti. Rodina slušně oslovila extremistku Kristýnu „ty bílé svině“. Kristina se ohradila, že „bílou sviní“ není, což Romy pochopitelně urazilo. Jedna z pokojných Romek se rozběhla proti Kristýně, Kristýna se rozběhla proti ní, začaly se prát. Připomínám, že extremistka Kristýna byla ve třetím měsíci. Mezitím matka Kristýna přivolala na pomoc otce a přítele, ale to už se Romové rojili všude a bili drzé neonacisty hlava nehlava. Nakonec se pralo dohromady pět žen a tři muži. Výsledek: Přeražený nos, boule, podlitiny, extrémisté byli nuceni vyhledat lékařskou pomoc.

Byla přivolaná policie, ta ale podle Kristýnina extrémistického přítele přijela pozdě, až už bylo po všem. Policie tvrdí, že volali na špatné číslo (volali 158), a že byla na místě za šest minut a pochybení odmítá. Jen pro ilustraci – zasahovalo 10 policejních hlídek. Podle novin se zdá, že policie nikoho neobvinila a nadávka „bílé svině“ pochopitelně nebyla shledána rasistickou.

Zdroj Zvědavec.org My vám ten respekt k cikánům do hlav natlučeme i za pomoci obušků a vodních děl

Je celkem snadné vycvičit tlupu opic, aby na povel vřeštily a bezhlavě okolo sebe mlátily klackem. K psychické vyspělosti cvičených opic se vyjadřoval nechvalně známý psycholog Humhal, a když i ten vyslovil jistou pochybnost a varoval před nekontrolovatelnou agresivitou, už to skutečně nelze brát na lehkou váhu. Když je oblečete do uniformy a vypustíte do městských ulic mezi lidi, pochopitelně nastává problém. Zmatené opice ani nevědí, kdo jejich výcvik financuje, za jakým účelem, a bezhlavě se vrhají na slušné občany. I to se hodně podobá průběhu opatrovnických soudních jednání, kde jsou rozvedení otcové napadáni justiční ochrankou.

Zlost budějovických občanů se tak právem otočila i proti cvičeným opicím v uniformách. To přiznává sám principál opičího cirkusu, krajský policejní ředitel plk. Radomír Heřman. Na tiskové konferenci novinářům doslova řekl, že nadávka "černá svině", která byla skandována při demonstraci, evidentně nebyla určená cikánům. Proti reálnému hodnocení situace se teď bouří všelijaké neziskové organizace a píšou pohoršené dopisy. Zde je další spojitost, kdy i do rozvodů se montují všelijaké neziskové feministické společnosti.

Nadávka „černý svině“ je však ještě slabým odvarem toho, co bylo slyšet na řadě amatérských nahrávek umístěných na Youtube. A zdaleka nešlo jen o vulgarismy, které lze přikládat vypjaté atmosféře. Například když z „bitevního pole“ odnášeli bezvládnou zraněnou uniformovanou opici, řada lidí to komentoval slovy: „Dobře ti tak! Stál jsi na špatné straně.“  

Dokonce se proslýchá, že ti největší radikálové s kameny v ruce byli nastrčení provokatéři.

Kdo tvořil to „tvrdé jádro“? Nemám pro svůj pocit žádný důkaz, ale zdá se mi, že by nebylo nemožné uvažovat o policejních provokatérech. Dělají to všechny policie světa, pokud potřebují záminku k tvrdému zásahu. Dělala to kanadská policie loni v Torontu při demonstraci antiglobalistů proti schůzce G8, etické ohledy by jistě nebránily ani české policii. O co jde. Jde o to, že český národ musí dostat lekci, aby se naučil přijímat cikánský teror s láskou a respektem. V sázce je mnoho. Licoměrnost, zbabělost a přeposranost českých politiků drcených emisary politické korektnosti z Bruselu i doma, různými samozvanými soudci a pokrytci typu Jana Čulíka, Džamily Stehlíkové, Michaela Kocába a desítkami dalších.

Zdroj Zvědavec.org My vám ten respekt k cikánům do hlav natlučeme i za pomoci obušků a vodních děl

A zase zde máme podobnost s otcovským hnutím, kdy i mezi námi jsou zmrdi jako Hodina alias Střídavka, který vyprovokoval potyčku s justiční ochrankou při jednání pana Tomáše R.

Ke zločinnému systému servilní novináři sice přinesli celou řadu dramatických záběrů, ale některé „drobnosti“ zamlčeli. (A máme zde další spojitost s výživným.) Na jednom konci sídliště si cvičené uniformované opice vybíjejí agresivitu na slušných občanech a za jejich zády cigoši lynčovali nějakého kluka.

Na první přehrání vám určitě unikla celá řada detailů, proto si celou scénu podrobně rozebereme. Po chodníku jde nějaký kluk a cestu mu zastoupí dva cigoši.

Z toho vznikne pěstní souboj a ke dvojici se blíží další cigoš. V ruce nese bundu.

Z bundy vytáhne tyč a několikrát s ní kluka přetáhne přes obličej.

Tyč opět schová do bundy a dělá, jako kdyby se nic nestalo.

Na kluka se seběhne devět cigošů, mlátí a kopu do něj hlava nehlava. Toto video je podbarveno hudbou, ale na originále je slyšet velký řev. Nejvíce křičí dvě díky, které bezmocně lynčování přihlížejí.

Na zvýšený řev zareagují cvičené opice v uniformě a lehkým klusem „spěchají“ k incidentu, přičemž museli vidět hordu cigošů, ale ze všech zadrží pouze jednoho. Všechno je tak nějak v klidu, cigoš si ani nemusí lehnout na zem.

Jedna cvičená opice v uniformě se zastaví u zmláceného kluka, pendrekem k němu přistrčí nějaký předmět ležící na zemi, otočí se k němu zády a pohrává si pendrekem, jako kdyby se nic nedělo. Při vnitřním zranění však jde o každou vteřinu.

 

Přímo před zraky cvičených opic v uniformě se schyluje k další rvačce. Mladík venčí psa to málem to schytal o rozběsněného poskakujícícho cigoše, ale protože měl psa, tak si na něj cigoši netroufli. Pes je jediné, čeho se cigoši bojí jako čert kříže.  

 Zjevně otřesený kluk celou dobu leží na zemi, pomáhají dvě dívky, ale cvičené opice v uniformě to nezajímá.

Až když klukovi spěchají poskytnout pomoc další lidé, začne se o otřeseného kluka zajímat jedna cvičená opice v uniformě. Jedna z dívek pak žádá cvičené opice v uniformě, aby tam nestály jak debilové a rychle zavolaly sanitku.  

Tohle video a originál už vidělo několik set tisíc lidí. Jedině idiot se pak může divit, že naprosto nepovedený zásah cvičených opic v uniformě vyvolal ještě větší vlnu nenávisti a zítra bude v Českých Budějovicích asi hodně dusno.   

Adikia se připojuje k občanům protestujícím proti cikánskému teroru a parazitování. Cikáni však nedělají nic víc, než co jim zločinecký systém umožňuje. A zase zde máme spojitost s rozvody, kdy matky jen zneužívají, co jim zločinný systém v čele s opatrovnickou justicí toleruje.

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.  


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.


ADIKIA HUMOR

III. ÚS 298/12 

Idea právního státu vychází z principu, že stát a občan nejsou v zásadním sporu, ale stát má sloužit občanům.

Ústavní stolec  LP 2012

 


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše


ZAJÍMAVOSTI


Česká republika

10 mil. obyvatel
3 066 soudců
596 soudců členů KSČ
4 000 ústav. stížností
23 000 vězňů

 Více ZDE


Japonsko

100 mil. obyvatel
3 191 soudců

0 soudců členů KSČ
10 000 ústav. stížností
56 000 vězňů

Více ZDE