14.03.2013 15:09

Fotr Expres – nová dopravní linka pro rozvedené otce

Jsou to již tři roky, kdy vstoupil v platnost nový Trestní zákoník, kterým se zvýšily trestní sazby za neplnění výživného, ale ani tak se tento brutální zločin (Pospíšil říkal, že se zvyšují trestní sazby u násilných trestných činů) nepodařilo vymýtit. Od začátku roku je zde nový bič na neplatící tatínky, který útočí na ty nejcitlivější místa každého chlapa. Sice nejde o penis ani varlata, to možná časem také přijde, když už nebude co zabavovat, ale i tak je to podpásovka. Neplatiči výživného se už nebudou prohánět v nablýskaných kárách a lovit na ně povolná děvčata, protože přijdou o řidičák. Někteří ale řidičák nemají, proto se chystá další novela Exekučníího řádu a neplatičům výživného bude také možné uložit zákaz vstupu na fotbalové stadiony nebo jim bude exekučně zabaven dálkový ovladač od televize s trvale navoleným televizním programem Šlágr (nepřetržitá dechovková pařba).

Aby se neplatící tatínkové nemohli vymlouvat, že bez řidičáku nemohou vydělávat peníze, protože se bez auta nedostanou do práce nebo si nemohou obstarat základní životní potřeby (návštěva lékaře apod.), budou zavedeny nové bezplatné dopravní linky Fotr Expres, výhradně určené po neplatiče výživného. Provoz bude financován z rozpočtu Asociálnílo ministerstva práce. Zajištění kvalitních životních podmínek rodičů, kteří by měli pečovat o děti, je totiž dle čl. 32 odst. 5 LZPS jejich právem.

Listina základních práv a svobod
čl. 25
(5) Rodiče, které pečují o děti, mají právo na pomoc státu.

Vyjde to mnohem levněji, než kdyby mělo Asociální ministerstvo práce potřebným dětem vyplácet sociální dávky či náhradní výživné za neplatiče výživného. Aby se někdo jiný také nechtěl vozit zadarmo a zneužívat tak jařmo sociálních vymožeností našeho státu, musí se cestující na těchto linkách při vstupu prokázat platným obviněním z trestného činu zanedbání povinné výživy nebo alespoň exekučním příkazem na zabavení řidičáku.

Deset speciálů Iveco Irisbus Crossway

Pondělí, 04. březen 2013

Deset speciálů Iveco Irisbus Crossway vyrobených v Iveco CR ve Vysokém Mýtě  bylo předáno 1.3.2012 v areálu dealera autobusů Iveco Irisbus TEZAS servis v Praze - Satalicích. Dodávka je složena z devíti Crosswayů standardní délky 12 m a jednoho 10,8 m. Výbava autobusu je vysoce speciální dle požadavku zákazníka, Vězeňské služby ČR. Autobusy s klasickou fialovou barvou bude možno potkávat na mnoha silnicích. Na rozdíl od běžných autobusů mají nejvyšší rychlost schválenu na 130 km/hod.

Zdroj Bus portál.cz Deset speciálů Iveco Irisbus Crossway

V tomto světle začíná svítat, proč Pospíšilovi už v první třetině roku 2012 došly plánované peníze na provoz věznic a na vládě smoroval navýšení rozpočtu. Bezvýznamnou rovněž není otázka, k čemu vězeňská služba potřebuje autobusy? Kdy a kam hromadně přepravuje vězně? K čemu je dobrá tak vysoká rychlost autobusů? Pořádá snad vězeňská služba pro vězně Last Minute zájezdy k moři? Jak hodně jsou teď po amnestii tyto autobusy potřebné? To všechno jsou otázky, které daňové poplatníky jistě zajímají, Adikia se proto obrátila na Generální ředitelství vězeňské služby s žádostí na jejich odpověď.

 

 

—————

Zpět


 


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.