28.06.2015 08:29

Juvenilní justice - nechme marxisty konat!

autor Aleš Krejčí / Brno

Ono to kradení dětí oběma rodičům má i své kladné stránky, OTCOVÉ POZOR!

Boj za Michalákovou není bojem otců za práva dětí na výchovu oběma rodiči! NAOPAK! Je to stále ten stejný boj samoživitelek za výhradní právo vlastnit děti! Jenže tentokrát se státem, když s otci již oslavil své vítězství.

Zatímco v boji o podíl na výchově dítěte jsou otcové dávno mimo hru, nyní nastupuje další fáze Overtonových oken - salámové metody, kdy probíhá BOJ MEZI SAMOŽIVITELKAMI A STÁTEM. S nadhledem a s nezúčastněným klidem sledujme jeho průběh. Buďme stále stejně neúčastní, své děti jsme prohráli, tak proč nyní máme usilovat o zachování výlučného vlastnictví dětí samoživitelkám, na základě jejichž udávání nám stát zabavuje majetek, zakazuje řídit motorová vozidla, nařizuje nucené práce a zavírá do kriminálů?

Jako pěstouni se dostaneme k výchově dětí snáze a navíc nás to může i pohodlně živit!

Věnujme se raději pořád svým záležitostem a nenechme se navnadit, že se to týká i nás. NETÝKÁ. Nechme český Barnevernet rozjet naplno i u nás. A u nás bude mít teprve výsledky, jako vše, co se do ČR dostane. Však se známe, my češi jsme vždy papežtější než papež.  Právě proto, že i některým samoživitelkám dochází skutečnost, že je nyní stát může okrást v mžiku o děti, najednou začaly veřejně pištět a populisti na tom zakládají postup.

Stejně jako "výhra" samoživitelek proti otcům byla předem řízená současným liberálním režimem, je i řízená "výhra" státu nad samoživitelkami. Příkladem budiž nejen Norsko, ale všechny "nejvyspělejší" státy EU dnešních dní, kde, se vší úctou, je občanská vyspělost na jiné úrovni než u nás.

Barnevernetu stačí jakákoliv záminka, ve většině případů jsou však  odebírány právě děti samoživitelek, protože zde samozřejmě výchova probíhá obtížněji a odpor se zde předpokládá menší, jak dosvědčuje i vzorový případ Michalákové.

Vnímejme tento stav jako příslib lepších časů, kdy roční plány na "převod dětí do pěstounské péče" a jejich bezohledné plnění českým Barnevernetem nakonec vrátí obě znesvářená pohlaví k sobě a postaví se společně vlastizrádcům ve státní správě.

Nepodporujme populisty, kteří pod záminkou boje proti juvenilní justici nevědomky hájí pouze samoživitelky a se zájmy dětí na výchovu oběma rodiči nemají nic společného, tentokrát NECHME MARXISTY KONAT!

Více zde: 

ČR spolupracuje s norskou sociálkou na zavedení norského vzoru ochrany dětí

—————

Zpět




PETICE ZA ZÁSADNÍ REFORMU JUSTICE
a nejen to


ADIKIA PODPORUJE

SVOBODA A PŘÍMÁ DEMOKRACIE 

Program ZDE