17.12.2012 23:49

Ne já, ale soudní stolice Šimíček je lhář a podvodník

Vyřazení kandidáti na prezidenta se dnes vyjádřili k rozhodnutí Nejvyšší soudní stolice. Dlouhý to dlouze okecával, ale sám pochopil, že (s)prostí občané ještě nezapomněli na jeho podíl na divoké privatizaci (čti rozkradení státu) a při pohledu do svých peněženek si uvědomují důsledky jeho letitého působení v ekonomické radě vlády, pročež absolutně nemá šanci vyhrát a tak to zabalil. Jen velmi opatrně naznačil, že rozhodnutí Nejvyšší soudní stolice poškodilo jeho čest. (To nemohlo, protože lidé jako on žádnou nemají.) Zato Tomio Okamura se s tím, jak je jeho dobrým zvykem, vůbec nemazlil.

„Ne já, ale soudní stolice Šimíček je lhář a podvodník, čímž jsem donucen podat ústavní stížnost.“

Tak by se dalo stručně popsat jeho vyjádření. Co slovo, to perla. A tak je to naprosto správně! Proč neustále pokrytecky říkat „rozhodl nezávislý soud“, když za každou stolicí (rozhodnutím) stojí konkrétní soudní stolice? Proč by si měl slušný člověk nechat kálet na hlavu a nemohl by nazývat věci pravými jmény? Jen protože mu na ní kálí soudní stolice?!

Tomio Okamura naprosto přesně vystihl katastrofální výkon spravedlnosti v podání Nejvyšší soudní stolice a to nejen v případě rozhodnutí o kandidátech na prezidenta, ale „sedí“ to i na drtivou většinu rozhodnutí jiných soudních stolic. Ne nadarmo je Adikia nazývá stolice soudní stolice.

Přesně stejný princip výkonu spravedlnosti funguje zejména při určování výživného. Stačí ve vyjádření Tomio Okamury zaměnit předmět sporu.  

Obrátil jsem se na soudní stolici s tím, aby vyvrátila nebo potvrdila moje tvrzení, že při čistém příjmu 10 000,- Kč nemohu plnit výživné částkou 6 500,- Kč. Soudní stolice se nenamáhala moje tvrzení přezkoumat, tedy zda mám či nemám příjem 10 000,- Kč, ale svoje rozhodnutí odůvodnila naprostou lží, že můj skutečný příjem je smyšlený a můj čistý příjem je 25 000,- Kč, protože je zde teoretická možnost takového výdělku a já jsem tím pádem podvodník, přestože můj skutečný příjem 10 000,- Kč potvrdil svým razítkem finanční úřad. Když říkám, že jde o politické rozhodnutí, tak tím neříkám, že nějaký politik ovlivňoval rozhodování soudní stolice, ale že soudní stolice nehledala spravedlnost, ale neprůchodnější řešení pro zrůdnou politiku rozvodového průmyslu.  

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše