18.09.2012 16:52

Není obtížné si představit, že nebudete překvapeni!

Protože obecná soudní stolice ignoruje nálezy Ústavního soudu a tím i Ústavu ČR, vyzval jsem předsedu JUDr. Rychteského, aby zajistil náležitou vážnost Ústavního soudu (Otevřený dopis předsedovi Ústavního soudu JUDr. Pavlu Rychetskému). Ten však údajně nemá žádný nástroj k tomu, aby si u obecné stolice vynutil respekt nálezů Ústavního soudu („Není obtížné si představit, že budete poněkud překvapeni“ říká poradce z Ústavního soudu) a občanovi nezbývá, než protrpět porušování základních lidských práv obecnou soudní stolicí a domáhat se svých práv až u Ústavního soudu (Soudní stolice vydělává peníze pro zločince).

Kopii dopisu jsem zaslal i šaškovi Balžkovi. Jeho reakci lze vyjádřit replikou poradce Ústavního soudu:

Není obtížné si představit, že nebudete překvapeni!

Ústavní soud a Ministerstvo spravedlnosti nemá žádný nástroj, kterým by přiměla obecnou soudní stolici k respektování Ústavy ČR a základních lidských práv!

Právní stát ale nemůže fungovat tak, že občané protrpí torturu obecné stolice, aby se domohli svého práva až u Ústavního soudu či Mezinárodního soudu pro lidská práva! Pokud je předmětem sporu nemovitost, je několik let soudních tahanic jistě nepříjemných, ale předmětu sporu to většinou nijak neublíží.

Co je však jeden měsíc v životě malého dítěte?!

Řada otců se upíná na ódésácké šmejdy slibující kosmetické změny zákonů ve prospěch střídavé péče, někteří píšou zoufalé dopisy politikům a naivní hlupáci dokonce přistupují na zvrácenou politiku opatrovnické soudní stolice, která staví rodiče proti sobě jako soupeře.

Jaké další důkazy potřebují, aby si uvědomili, že se nezávislost soudní stolice vymkla z mantinelů daných Ústavou ČR a dosáhla absolutní nezávislosti na celé společnosti?

—————

Zpět