23.08.2012 13:38

Ohavná chlípnost proti přírodě tříbí kandidáty na prezidenta

Mezi kandidáty na prezidenta asi jen těžko najdete někoho, kdo by svoji kandidaturu otevřeně stavěl na likvidaci našeho státu. Je tedy potřeba pozorně sledovat postoje kandidátů k různým zdánlivě s tím nesouvisejícím otázkám jako:

Může z konečníku vzejít nový život?

V tom si chtěli udělat jasno homosexuální devianti a tak v rámci propagace ohavné chlípnosti proti přírodě pozvali několik kandidátů na prezidenta, aby se k této věci vyjádřili.

Jiří Diensbier - kandidát socanů

„Přijetí zákona o registrovaném partnerství jsem od počátku podporoval a lobboval za něj. Zákaz adopcí registrovanými partnery mi vadí. Podstatný by měl být zájem dětí.“

Podpisy pro svoji kandidaturu sbíral uprostřed Teplomegapárty vice zde Nejteplejší den v roce

Jan Fischer – údajně nestranický kandidát

Česko musí nejdříve zákon o registrovaném partnerství vstřebat a je tedy třeba, aby se o tom diskutovalo. Od rigidity se dostávám k tomu, že si adopce dětí homosexuály umím představit."

V letech 1980 až 1989 byl členem Komunistické strany Československa! V roce 1974 vystudoval Národohospodářskou fakultu VŠE, obor statistika a ekonometrie. Roku 1985 uzavřel postgraduální studium titulem kandidát věd. Od roku 1974 působil v různých funkcích ve Federálním statistickém úřadu (FSÚ).

Prostě čisté oddaný funkcionář zavrženíhodného zločineckého komunistického režimu. Do známosti vešel až jako předseda „úřednické vlády“ s omezenou pravomocí. Jeho vláda byla asi nejlepší vládou od revoluce zejména pak v porovnání s vládou svazáka Nečase, ale že ani nemohl nic zkazit, je příliš chabý důvod pro jeho zvolení.

Miloš Zeman – Zemanovci

„Mám pochybnosti, zda by měli gayové a lesby adoptovat děti. Pokud by se ale vyčerpal zájem o osvojení, měly by na řadu přijít rodiče z řad gayů a leseb, aby děti nemusely do ústavu.“

 

(Bravo Miloši, obklopen deviantními teplouši, diplomaticky zůstáváš konzervativní.)

 

Pokud se nemá celá Česká republika stát Sodomou, tak jako se pod záštitou různých politiků stala nedávno Praha, jsou Diensbier a Fišer pro nedeviantní jedince absolutně nepřijatelní kandidáti na funkci prezidenta. Pouze Miloš Zeman má zcela správné a oprávněné pochybnosti a jeho vyjádření lze vytknout pouze jediné, že konečníkem se děti nerodí, proto v případě homosexuálních deviantů lze (po vyčerpání zájmu rodin heterosexuálů!) maximálně uvažovat o opatrovnících a nikoliv o rodičích.

Zcela jednoznačně proti postavení ohavné chlípnosti proti přírodě na rovinu s tradiční formou rodiny rodiny se staví několik dalších kandidátů.

Ladislav Jakl - tajemník prezidenta

Jiří Karas – bývalý poslanec

Oba svoje postoje vyjádřili na demonstraci proti Teplomegapárty v ulicích Prahy vice zde Nejteplejší den v roce

Zejména proti vnitřní přeměně Fišera na zastánce ohavné chlípnosti proti přírodě se velmi tvrdě vymezil další kandidát Tomáš Vandas (DSSS).

Tomáš Vandas  - DSSS

"Nevím, co je horší zlo. Jestli posílat děti na převýchovu do árijských rodin, nebo dle zvrácené vize kandidáta Fischera „rodin“ evidentně deviantních.

Jestli si ještě hodláte, kandidáte Fischere, brát do svých úst naše děti, které chcete zneužívat k perverzitám v rámci své předvolební kampaně, tak vám garantuji, že vám ty vaše hrabivé pazoury osobně přerazím!"

Celý článek Vandas Fischerovi: Nezneužívejte děti k perverzitám!

Tato tvrdá slova pochopitelně nedala spát řadě lidí a stejně tvrdě na ně i reagovali. S politováním bohužel nutno říct, že to byla právě další kandidátka na funkci prezidenta Klára Samková, které si osobně velice vážím za konstruktivní kritiku soudní stolice zejména v oblasti rodinného práva. Pro pochopení „konfliktu“ kandidátů na prezidenta Adikia přebírá plné znění vyjádření předsedy Vanadase, které nepotřebuje žádný další komentář.

Vyjádření předsedy DSSS k reakcím na stanovisko ze dne 8. srpna 2012

Přiznám se, že jsem ani neočekával takový zájem o můj nedávno zveřejněný text, v němž jsem reagoval na zvrácené vize prezidentského kandidáta Jana Fischera. Krom mnoha souhlasných reakcí zcela logicky reagovali i ti, u nichž se to dalo tak nějak očekávat. Například obhájkyně cikánských kriminálníků z Nového Boru Samková či různí klávesnicoví občanští aktivisté, kteří by nejraději okamžitě zvedli svůj zadek a běželi na policii udávat.

Co se vlastně stalo? Jen jsem panu Fischerovi vzkázal, aby si pro své plány nebral do úst nevinné děti, které by nejraději strkal do náruče homosexuálům. Pro upřesnění: několikrát jsem veřejně řekl, že je nám jedno, kdo s kým žije, to je jeho soukromá věc. Odmítáme však jakýsi homosexuální „in“ styl, který je většinové společnosti dnes de facto vnucován.

Pokud někdo má slova pochopil jako vyhrožování, mýlí se. Jde o slovo, možná ostřejší, možná rázné, možná nekompromisní a radikální, ale o slovo, vyjadřující pocit, emoce a rozhořčení. Nikoliv fyzické násilí. Nejsem ani Kalousek, ani Macek, abych své protivníky na potkání fackoval.

Já osobně i strana, kterou představuji, jsme terčem urážek, pomluv a špinění dnes a denně. A nic se neděje. A když tato slova přijímáme, musí ti, kteří je adresují, počítat s tím, že i oni se dočkají patřičné odezvy. S blížícím se termínem krajských a prezidentských voleb se zřejmě ještě dočkáme různých výroků, a nebudou jen z mých úst. Mlčet však nebudu. Nemohu.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Nutno ještě dodat, že se i Dělnická strana sociální spravedlnosti připojila k odpůrcům propagace ohavné chlípnosti proti přírodě v ulicích Prahy.

DSSS je toho názoru, že zárukou zdravého vývoje společnosti je vytváření těch nejlepších podmínek pro vznik a zdravý vývoj rodin. Opak by byl hromadnou sebevraždou. V dnešní době jsou děti a jejich rodiče až na posledním místě, protože společenskou přednost mají menšiny, ať již sexuální nebo národnostní.

Více zde DSSS: Odsuzujeme pochod Prague Pride. Jde proti životu

Mimo politiků zastávajících nestátotvorné názory je však třeba ještě přerazit hrabivé pazoury všem manažerům rozvodového průmyslu v čele s opatrovnickou soudní stolicí, která stejně jako nacisté odděluje děti od svých rodičů čistě jen v zájmu svého vlastního prospěchu.

—————

Zpět