03.12.2017 20:09

Přišel čas o Nečase si otřít boty

V lednu 2018 to bude deset let, kdy se několik rozvedených otců postavilo zločinnému systému. Vyprovokovala je k tomu neuvěřitelná zvrácenost, jmenovat do vedení Mezinárodního úřadu pro ochranu dětí ultra-feministickou rozvodovou advokátku Pavlovou, která měla na svědomí desítky zmrzačených dětí syndromem zavrženého rodiče. Otcové několik dnů protestovali před sídlem úřadu v Brně, ale nikomu nebránili vstoupit do budovy. Navíc úřad má ještě jeden vchod z hlavní třídy proti nádraží. Podpořit je přišel i odejitý ředitel úřadu. Kromě slovní přestřelky s nastrčenou matkou provokatérkou, která si svojí sloní postavou úmyslně razila průchod středem jejich hloučku, se nic nedělo. Navzdory shromažďovacímu právu proběhla i nezbytná lustrace účastníků protestu pomáhači z místní vachcimry. Byla tam také celá plejáda novinářských kanálií, marně čekajících na senzaci, kdy se to tam popere. 

Tento poklidný protest vytáčel feministické soudružky do nepříčetnosti a tak donutily tehdejšího asociálního ministra práce Nečase, aby zasáhl. Ten pak prostřednictvím televizních obrazovek rozvedené otce sprostě urážel a svůj orgasmus hněvu korunoval tím, že by si o ně neotřel ani svoje polobotky. Prostě nebyl čas lámat si hlavu, kdo je kdo. Rozkaz feministických soudružek zněl jasně, zlikvidovat rozvedené diverzanty, kteří se domáhají rovnocenného postavení v opatrovnických řízeních a stejného podílu na péči o děti.

Rozvedení otcové se tedy přesunuli do Prahy s tím, že si to s Nečasem jako chlapi vyříkají z očí do očí. Na to ale Nečas neměl koule. Už tenkrát to byl submisivní sráč ovládaný feministkami z asociálního ministerstva práce a tak místo toho uspořádal „slavnou“ tiskovou konferenci, na kterou se teď můžete podívat. Všimněte si, jak si nebyl jistý v kramflících svých špinavých polobotek, přestože na tiskovou konferenci byly připuštěny pouze pečlivě vybrané servilní novinářské kanálie s vagínou. Neustále se rozhlížel, jako kdyby se bál, že pokud nepřitvrdí na pomluvách, že ho soudružky feministky vyšlehají bičíkem přes sáček.

Kromě jedné starší paní, která usilovala o pravidelný styk s vnoučaty, však nikdo další nenašel odvahu rozvedené otce podpořit. Všichni si mysleli, stejně jako dnes, že to za ně vybojuje někdo jiný a vše tak zůstalo ve starých kolejích.

Matka je zásadně lepším rodičem, a otec je dobrý jen na placení nehorázného výživného stanoveného jen podle momentální nálady soudních stolic.

 

Feministický poskok Nečas později poskočil až do funkce premiéra a jeho teplý ministr nespravedlnosti Pospíšil zvýšil tresty a znaky u celosvětově raritního trestného činu zanedbání povinné výživy. To byla opravdu zvláštní doba. Někteří otcovští aktivisté velice fandili zločinecké ODS v čele s poskokem Nečasem, protože jim poslanec Staněk nasliboval hory doly ke střídavé péči. 

Vůbec jim nepřišlo amorální, že tím pochcali záda rozvedených otců, kteří bojovali za jejich práva v době, kdy ještě ani netušili, že jednou dopadnou úplně stejně. Z příslibu uzákonit střídavou péči jako výchozí variantu při rozvodu pochopitelně sešlo, protože to s ohledem na rozmanité životní situace rodičů prostě ani uzákonit nelze. Místo toho však bližní exekutorské mafie Blažek se Staňkem protlačili Sněmovnou neústavní novelu exekučního řádu na zabavování řidičských průkazů takzvaným neplatičům výživného.  

Pak přišel blesk z čistého nebe. Úřadem vlády proběhlo policejní komando a veřejnost se tak konečně dozvěděla, co někteří z nás věděli už dávno, že Nečas je submisivní přizdisráč ovládaný bičíkem zlatokopky Nagyové. Padla vláda a poskok Nečas šel od válu. Nakonec se rozvedl a vzal si tu šílenou megeru za manželku. To je sice hodně tvrdý trest, a přestože většina lidí by si dnes před ním nejspíše hnusem odplivla, je tu ještě někdo, kdo mu dluží si o něj otřít svoje boty.

                                                                                                           

                                                                                                           MO Policie ČR
                                                                                                           Bartolomějská 14
                                                                                                           11000 Praha 1

 

Věc. Trestní oznámení

Podávám trestní oznámení na RNDr. Petra Nečase pro podezření ze spáchání trestného činu křivá výpověď a nepravdivý znalecký posudek dle § 346 odst.2 , písm. a) trestního zákoníku, kterého se dopustil tím, že jako svědek před Obvodním soudem pro Prahu 1 při hlavním líčení ve věci paní Jany Nečasové (dříve Nagyové), pana Milana Kovandy a pana Jana Pohůnka, uvedl nepravdu o důvodu sledovaní paní Rady Nečasové (bývalé manželky), tedy o okolnosti, která měla podstatný význam pro rozhodnutí, přestože byl soudem řádně poučen o možných důsledcích křivé výpovědi. Trestní odpovědnosti jej nezbavuje skutečnost, že je vůči paní Janě Nečasové ve velmi submisivním postavení, kdy mohl využít svého práva nevypovídat, pokud by tím sebe nebo osobu blízkou mohl vystavit trestnímu stíhání.

Informaci o spáchání uvedeného trestného činu jsem získal z veřejně dostupných zdrojů, ze kterých cituji:

Za zneužití zpravodajství uložil soud Nečasové dvouletou podmínku

„Motivací, proč se svědek Nečas rozhodl i přes zákonné poučení o možných následcích křivé výpovědi vypovídat nepravdu, je snaha prospět obžalované Nečasové,“ konstatovala Hájková.

www.ceska-justice.cz

Nečasová je vinna v kauze zneužití rozvědky, dostala podmínku

Stejně tak je podle soudu Nečasova výpověď v rozporu s důkazy. „(Nečas) vypovídal nepravdu ve snaze pomoci své současné manželce. Byl výrazně v submisivním postavení, obžalovaná ho komandovala, nadávala mu... Proto se rozhodl vypovídat u soudu úmyslně nepravdivě i za cenu, že může být stíhán za křivou výpověď,“ prohlásila Hájková.

www.novinky.cz

Žádám, abych byl v souladu s trestním řádem informován o učiněných opatřeních.

 

V Praze dne 4. prosince 2017                                                                          Luboš Meszner
                                                                                                                                                                                                                                                   

Přílohy: článek  Za zneužití zpravodajství uložil soud Nečasové dvouletou podmínku
             
článek  Nečasová je vinna v kauze zneužití rozvědky, dostala podmínku

 

Mimochodem soudní stolice Hájková se tak dopustila trestného činu maření úkolu úřední osoby, kdy nesplnila svoji povinnost ve smyslu §8 odst. 1 věta druhá trestního řádu, neprodleně oznámit státnímu zástupci nebo policejnímu orgánu skutečnosti nasvědčující tomu, že byl spáchán trestný čin. To také dává zcela jasnou představu o jejím poměru ke stíhané kantýnské a vojenským šmírákům, kteří od ní odešli jen se směšnými podmíněnými tresty.    

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Pokud nechcete být
"dřevěným kačerem" v 
rukách justiční, exekuční
a advokátní mafie, využijte
funkci

HLEDAT zadáním klíčového slova.

 ministr nespravedlnosti
JUDr. Robert Pelikán, Ph.D.


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz





PETICE ZA ZÁSADNÍ REFORMU JUSTICE 
a nejen to


Vychytávka na vyhledávání soudních jednání, která přebírá informace z aplikace InfoJednání

Hledej ZDE

 


ADKIA PŘEDSATAVUJE
lobbista exekuční mafie

bývalý poslanec zločinecké ODS
JUDr. Pavel Staněk

Fotříci, ve hře je STŘÍDAVKA,
ale trumfy jsem rozdal exekuční mafii.