21.07.2013 00:20

Projednání Petice za rodičovskou rovnoprávnost v Poslanecké sněmovně

Předseda sdružení Občané za svoje práva pan Karel Berka sjednotil několik otcovských skupin ke společné Petici za rodičovskou rovnoprávnost. Ta obsahovala celou řadu bodů, od odvolání buzny Pospíšila z funkce ministra zlovůle, přes rovnoprávnost mužů a žen v opatrovnických sporech, zavedení jednotných pravidel pro určování výživného až po tolik potřebnou zásadní reformu justice (celé změní petice ZDE). 

Pan Berka tuto petici zaslal do Senátu ČR, kde jak jistě všichni dobře víte, postoupila až k Veřejnému slyšení, kde mohl každý občan vystoupit v diskusi a přiblížit senátorkám petičního výboru realitu zločinného systému. To by však byla příliš velká porce reality najednou, a tak virtuální opozice zločinného systému zastoupená Mezinárodním institutem pro rodinu a dítě ve složení Hodina a Luňáčková, vyplnila většinu vymezeného času reklamou na střídavou péči, která je pouze podotázkou jednoho z bodů petice, kdy rovnoprávnost otců a matek v opatrovnických sporech není jen otázkou střídavé péče. Promarnění času také svým zmatečným přednesem napomohl Valentin Papazzian Unie otců, který byl panem Berkou pověřen k jeho zastupování ve věci společné petice, protože byl vážnými zdravotními problémy vyřazen z další práce pro všechny rozvedené otce. Proti podrazu Papazziana vůči panu Berkovi (ale i nám všem) jsem se ostře vymezil a bezcharakterní zmrdi, kteří ničí práci řady další lidí pro naši společnou věc, za to na mě podali trestní oznámení (Senátní dozvuky).

Jen pro ujasnění, jsou dvě Unie otců. Jedna, která vznikla před lety, když se formovalo otcovské hnutí. Ta se později přeměnila na zcela neškodnou opozici zločinného systému a sloužila zločinnému systému, když bylo potřeba ukázat vyváženost médií. Od určité doby však byla tato Unie otců naprosto mrtvým spolkem. Druhá, nově vzniklá Unie otců, v jejímž čele je Papazzian, jsou „vyhoštěnci“ ze spolku K213, což nakonec nemusí být úplně špatnou vizitkou, ale zatím toho kormě copy&paste příliš nepředvedli.   

Pan Berka zaslal naší společnou petici také do Poslanecké sněmovny, kde byla rovněž projednána. Alespoň to vyplývá z dopisu, který panu Berkovi, jako organizátorovi petice, přišel od poslankyně Kohoutové. Může se stát, že se dopis někde zatoulá a přijde až po několika měsících od sepsání, zvláštní však je, že nikdo ze zástupců rozvedených otců, kteří se podíleli na přípravě petice, nebyl přizván k jejímu projednání. Za ta léta jsme si už ale zvykli, že se jedná o nás bez nás! Poslankyně Kohoutová je však údajně velkou bojovnicí za práva otců, protože je nakloněna střídavé péči. Drobnou vadou na kráse je skutečnost, že je členkou zločinecké organizace ODS, která přišla se zabavováním řidičáků nešťastným otcům, kteří nejsou schopni plnit nereálné výživné vymřené dle momentální nálady soudních stolic.

Jak vidíte, petice byla projednána se zástupci ministerstva zlovůle a Mezinárodního institutu pro rodinu a dítě. O této neziskové organizaci (jen co vejde ve známost a získá potřebné kontakty, jistě bude z našich daní zisková) toho příliš nevíme, snad jen to, že jejími zástupci jsou doktor honoris causa Hodina a rozvodová advokátka Luňáčková. Tak to už mohla být naše petice rovnou projednána Sdružením opatrovnických stolic nebo jinými spolky bojujícími za rovnoprávnost otců a matek, jako Profem apod. Pochopitelně tomu také odpovídá výsledek, kdy věc byla postoupena legislativnímu náměstkovi Ministerstva zlovůle Korbelovi, který teď jistě horečně vymýšlí, jak reformovat justici zaplevelenou bývalými komunisty nebo jak zrušit nesmyslnou trestní represi rozvedených otců - zabavovaní řidičských průkazů, kterou sám před tím vymyslel.

Můžeme rovněž očekávat, že "posun k lepšímu přinese nový Občanský zákoník". Podívejme se tedy do informační brožurky vydané Ministerstvem zlovůle některá výrazná zlepšení.

V případě funkční rodiny zde absolutně není žádný důvod tuto věc upravovat zákonem. Fungující rodina vždy najde kompromis tak, aby to vyhovovalo všem. Jde tedy o nástroj k vyměřování výživného, kterým má být prolomeno základní právo rozvedených otců na svobodnou volbu povolání a zákaz nucených prací.  

To je také moc pěkné. Vlastnická práva, která se rudým komoušům nepodařilo prolomit, teď prolamují modří komunisté.

Výmluvný obrázek. Chudák děda se dře na rodinném vinohradu od úsvitu do soumraku. Zbývající část rodiny se občas přijede o víkendu rekreovat k blízkému rybníku a zkasírovat výnosy z vinohradu. Pokud děda nabude přesvědčení, že na výnosy z jeho dřiny nemají nárok, bude se jednat o nezákonné obohacení.

A tohle je skutečná lahůdka, která nepotřebuje žádný komentář.

Mnozí si jistě pamatujete, že nám bývalá ústavní stolice Wágnerová při Veřejném slyšení v Senátu vyčetla, že si stěžujeme pozdě, kdy jsme na všechny naše problémy měli upozornit při vzniku nového Občasnkého zákoníku. To však není pravda, protože všechny naše připomínky byly zpracovány sdružením Spravedlnost dětem a najdete je ZDE.

Jenže díky zmrdům, kteří se vydávají za odborníky a zástupce rozvedených otců, aniž by je k tomu kdo pověřil, se k poslancům a do médií tyto kvalifikované připomínky nikdy nedostanu.

Panové, střídavá péče je jen dílčí problém, změnit se musí mnohem více věcí a jedině tak budete mít reálnou šanci na rodičovskou rovnoprávnost!

Dnes už nejspíše není šance na „obnovu“ projednání naší petice v Poslanecké sněmovně, už jen z důvodu, že poslanci teď mají především starost o udržení se u koryt. Byla tak zmařena práce řady lidí, ale především se tím opět vzdálil náš cíl – rovnoprávnost rodičů!

Poděkovat za to můžete poddruhu rodičů s penisem mezi rameny a mozkem v šourku!

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.


ADIKIA HUMOR

III. ÚS 298/12 

Idea právního státu vychází z principu, že stát a občan nejsou v zásadním sporu, ale stát má sloužit občanům.

Ústavní stolec  LP 2012

 


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše


ZAJÍMAVOSTI


Česká republika

10 mil. obyvatel
3 066 soudců
596 soudců členů KSČ
4 000 ústav. stížností
23 000 vězňů

 Více ZDE


Japonsko

100 mil. obyvatel
3 191 soudců

0 soudců členů KSČ
10 000 ústav. stížností
56 000 vězňů

Více ZDE