31.12.2012 11:32

Symbolická stolice soudní stolice – pokračování PŘÍBĚHU

Žalovaná (Ministerstvo zlovůle) se cítila pohoršena mým legitimním požadavkem, aby o mojí věci rozhodovala soudní stolice s vyšší inteligencí, než má houpací kůň, proto mi odmítla přiznat náhradu za úskočnou kriminalizaci iniciovanou komunistickým pisatelem Járou Pytloušem a věc tak skončila u soudní stolice. Průběh řízení je podrobně popsán v článku Jednání o náhradě za úskočnou kriminalizaci. Na soudní stolici JUDr. Ondřeje Růžičku jsem měl dostatek referencí a o výsledku jsem si tak rozhodně nedělal žádné iluze. Přestože si soudní stolice Růžička nechal na odůvodnění svojí stolice týden na rozmyšlenou, ani tak se mu jí příliš nedařilo odůvodnit.

Podle soudní stolice Růžičky si za úskočnou kriminalizaci mohu sám, protože „když po někom (myšleno soudní stolici) chcete, aby se k vám choval slušně, tak se také on sám musí chovat slušně.“

Ale já jsem po soudní stolici Smitkové vůbec nic nechtěl a byla to právě soudní stolice Smitková, kdo chtěl, abych svůj žalobní návrh doplnil, neboť ho nebyla schopna pochopit a ještě zaměnila smysl žaloby.

Podle soudní stolice Růžičky je tedy porušení základního práva na projednání věci bez zbytečných průtahů slušnost? Takovou hovadinu může myslet vážně skutečně jen naše (post)komunistická soudní stolice.

V můj prospěch pak svědčila skutečnost, že pisatel trestního oznámení bývalý komunista Jára Pytlouš je soudní stolice (dokonce předseda trestního úseku) a musel si tedy být vědom, že se nejedná o trestný čin, proto mi bylo přiznáno „symbolické“ odškodnění ve výši jedné čtvrtiny základního měsíčního platu Járy Pytlouše (15 000,- Kč).

Že jsou tím naplněny znaky trestného činu křivého obvinění z trestného činu a že má soudní stolice Růžička povinnost orgánům činným v trestním řízení oznamovat skutečnosti nasvědčující spáchání trestného činu, to v odůvodnění stolice pochopitelně nebylo.   

Uznejte, že „symbolická“ stolice soudní stolice Růžičky nemohla být zveřejněna dříve a právem jsem jí zatajoval až do Silvestrovského vydání Adikie pro všeobecné pobavení na závěr roku. Růžička se svojí „symbolickou“ stolicí stává vítězem soutěže soudních stolic a kromě právnického titulu se může honosit titulem Osel roku 2012.     

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
čelnů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše