19.03.2013 01:14

Trestní oznámení na socana Mládka

"Předsednictvo Strany soukromníků ČR  v reakci na prohlášení J.Mládka na sněmu ČSSD podává trestní oznámení. Svými výroky se člen ČSSD J. Mládek dopustil trestného činu podněcování k nenávisti vůči skupině osob, v tomto případě OSVČ.  Tím, že stínový ministr ČSSD Jan Mládek nazval živnostníky parazity, hrubě urazil celý živnostenský stav v ČR a reálně ukázal, kam míří ČSSD.

JUDr.Ing.Rostislav Senjuk

Zdroj Strana soukromníků ČR

Socan Mládek vyvolal obrovskou vlnu nenávistných projevů vůči živnostníkům (stačí se podívat do diskusí pod články k této věci), proto jeho omluvu nelze přijmout. Potlačování živnostníků a středních podnikatelů není v případě socanů nic překvapivého, ale výrok socana Mládka už je skutečně za hranicí právního státu. Ostatně není se čemu divit, protože ten zmrd byl až do roku 1989 věrným členem zločinecké komunistické strany. Jeho kádrový profil je vskutku zajímavý (více ZDE). 

A to má být budoucí ministr financí? Jak dlouho nám ještě budou vládnout komouši ukrývající se v černých hábitech nebo modro oranžových či jiných stranických barvách?

Vítězství socanů v příštích volbách je jisté, proto musí dostat přes hubu už dnes, jinak si potom budou dovolovat dvakrát tolik. Adikia se proto připojuje k trestnímu oznámení a vyzývá všechny svoje čtenáře, kteří jsou OSVČ, aby se k trestnímu oznámení také připojili. Stačí okopírovat následující text (jen tam napište svoje jméno) a doručit na nejbližší pomáhačskou stanici.

Věc: trestní oznámení

Podávám trestní oznámení na člena politické strany ČSSD ing. Jana Mládka CSc., pro spáchání trestného činu podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod dle § 356 odst. 1, odst. 2 písm. a) trestního zákoníku, kterého se dopustil tím, že dne 16. března 2003 na sjezdu politické strany ČSSD, který přenášela Česká televize, ve svém projevu uvedl, že „živnostníci (osoby samostatně výdělečně činné - OSVČ) parazitují na zaměstnancích (osobách v zaměstnaneckém poměru)“ a nejen tyto osoby (např. také důchodce) tak podněcoval k nenávisti vůči skupině osob samostatně výdělečně činných a jejich rodinám, přičemž tyto osoby se při platbách povinných odvodů sociálního či zdravotního pojištění řídí zákony v platném zněním, byť jsou pravidla těchto plateb odlišná od osob v zaměstnaneckém poměru. Z různých internetových diskuzí (např. Novinky .cz, Parlametní listy.cz) je zjevné, že tím vyvolal obrovskou vlnu nenávistných projevů vůči živnostníkům (OSVĆ).  

Výrokem ing. Jana Mládka CSc. bylo hrubě porušeno moje základní právo svobodné volby zaměstnání, jakož i práva podnikat a provozovat jinou hospodářskou činnost ve smyslu čl. 26 odst. 1 LZPS a s ohledem na následné nenávistné veřejně prezentované reakce občanů vůči OSVČ se důvodně obávám o svoji bezpečnost a bezpečnost mojí rodiny.

Žádám, abych byl ve věci vyslechnut jako poškozený a mohl doložit, že veškeré platby sociálního a zdravotního pojištění odvádím v souladu s platnými zákony. V případě zahájení trestního stíhání se jako poškozený připojuji k trestnímu stíhání s náhradou škody – nemajetkové újmy.  

Žádám, abych byl v souladu s trestním řádem informován o učiněných opatřeních.

V Praze dne 19. března 2013                                              Luboš Meszner

Jen pro úplnost se ještě podívejme na přesné znění tohoto trestného činu.

Trestní zákoník

§ 356

Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist.

Také vás napadá to co mě?

Jen ať nějaký pisálek či televize řekne, že tatínkové řádně neplatí výživné a je potřeba na ně podávat exekuce, zabavovat řidičáky či je zavírat do kriminálu. Trestnímu oznámení se nevyhnou!

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
 I. náměstek ministra
 
JUDr. Daniel Volák

„Všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové“, ruku do ohně by za to dal.

596 soudců
členů zločinecké KSČ

Bašty komunistů v justici


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše