04.11.2013 00:48

Áďa & Ráďa

Pravidelní čtenáři Adikie již určitě pochopili, koho na obrázcích pod články představuje ten věčně udivený chlápek v hnědém saku. Je to už deset let, kdy se Áďa poprvé ocitl před soudní stolicí a od té doby to s ním šlo už jen z kopce. Přišel o syna, přišel o majetek a kdykoliv se jen trošku zvedl, přišla další tvrdá rána, která jej opět srazila do kolen. Díky tomu však poznal celou řadu skvělých chlapů se stejně krutým životním příběhem. Bylo by sobecké na ně zapomínat a tak se v obrázcích pod články bude vedle Áďi objevovat i kamarád Ráďa. Ten už si také prožil svoje a je „tak trošku“ svéráz. Jejich vzájemný rozhovor o problémech rozvedených otců se tak může rozvinout do nečekaných situací, jako na následujícím obrázku.  

I čtenáři Adikie se jistě už někdy dostali nebo dostanou do situace, že si nevědí rady s nějakým podivným výrokem kafepijavic z OSPODu, pomáhačů či soudních stolic a potřebují „právní radu“. Na některých otcovských stránkách jsou sice nabízeny služby komerčních advokátů, ale na to rozvedení otcové nemají peníze. Navíc jsou takové rady i zadarmo drahé viz. rada advokátky Luňáčkové: „Když nemáte na řádné plnění výživného, tak si vezměte půjčku.“ Můžete se tedy obrátit na Áďu a Ráďu, kteří mají bohaté zkušeností a jistě si s tím nějak (po svém) poradí.

Jen prosím nepište příliš dlouhé texty, aby se to vešlo do bublin. Na pozadí může být nějaký obrázek nebo může zůstat prázdné (bílé). Rozhovory Áďi & Ráďi budou zařazovány do čtenářského Blogu.

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE