24.02.2022 13:40

Aktuální otázka

Za humny je válka. Ukrajinští muži dostávají povolávací rozkazy k nástupu na obranu proti ruským agresorům. Nikdo přesně neví, kam se současná válka na Ukrajině může posunout, proto je na místě se zamyslet, jak by to bylo v případě napadení našeho státu.

Je zde tisíce mužů, kterým stát systematicky ničil a ničí život, kdy brutálně zasahuje do rodinných vztahů a podle zrůdné premisy, že matka je zásadně lepší rodič a otec je dobrý jen na placení výživného, je nebere za plnohodnotné rodiče. Tisíce mužů na základě této zrůdné premisy nadobro ztratilo kontakt se svými dětmi. Tisíce mužů na základě této zrůdné premisy bylo zbaveno majetku nebo dokonce osobní svobody. Tisíce mužů na základě této zrůdné premisy je psychicky a ekonomicky vydíráno.

Bývalé manželky, odloučené děti, soudci, zaměstnankyně OSPODů, politici a všichni ostatní, kdo jste se podíleli na zločinném systému proti otcům, jste přesvědčeni, že za všechno to příkoří, budeme to my rozvedení otcové, kdo v případě napadení našeho státu bude za vás nasazovat svůj život?

Tak nato velmi rychle zapomeňte!      

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!

Více ZDE