16.10.2013 23:39

Avízo - Držte hubu s femonacistkou Jílkovou

Ve čtvrtek 17. 10. 2013 ve 21. 00 hod. bude na programu ČT 1 odvysílán další díl pořadu Máte slovo na téma Rozvod – nová pravidla! Pokud máte asi hodinu zbytečného času, nenechte si tuto trapnou komedii ujít, protože má skutečně hvězdné obsazení.

Moderuje:

Michaela Jílková – femonacistka  

Hosté:

Daniela Kovářová – bývalá ministryně spravedlnosti ČR,

Petra Stará – soudkyně Okresního soudu v Mostě,

Klára Samková – advokátka

Jiří Fiala – zakladatel a předseda Občanského sdružení K 213

A co by to bylo za komický pořad, kdyby v něm nevystupoval směšný šašek

honoris Aleš Hodina – veřejně zcela neaktivní občan, toho času předseda nelegálního Mezinárodního institutu pro rodinu a dítě, a podnikatel s neštěstím rozvedených otců.

V případě Kovářové a soudní stolice Staré (Stará nebo Nová, je to prašť jako uhoď) je celkem jasné, za který konec provazu tahají. Stejně tak je naprosto jasné, za který konec provazu tahá Samková i Fiala. Je jen překvapující, že jsou ochotni v tomto naprosto zbytečném a díky moderátorce často až nechutném pořadu vystupovat. V tomto pořadu se vždy otevře „velké“ téma, všichni se tam pohádají a faktickým výsledem pořadu je vždy hovno! Proto není nijak překvapující, že dalším diskutujícím bude veřejně zcela neaktivní občan honoris Hodina alias Střídavka.

Zdroj ČT Máte slovo

Právě to mě jako aktivního veřejně vystupujícího občana přivedlo k myšlence využít veřejně učiněné nabídky ČT (ZDE) a svojí účastí trapnou komedii pozvednout na tragikomedii pro soudní stolice.

Přihlašuji se do debaty na téma Rozvod - nová pravidla.

Této oblasti se věnuji dlouhodobě a to zejména v otázce výživného, proto bych se velice rád zapojil do diskuse. Podle mých zkušeností nepotřebujeme žádnou změnu zákonů, natož pak paskvil v podobě nového Občasného zákoníku, do kterého byl s drobnými úpravami  k horšímu vtělen současný Zákon o rodině, který vznikl již v době minulého režimu.

Ke zlepšení situace v oblasti rodinného práva (snížení počtu rozvodů, zlepšení spolupráce mezi rozvedenými rodiči atd.) je především potřeba zavést zákonem stanovaná pravidla pro určování výživného. Krom toho také zavedení institutu náhradního výživného pro skutečně potřebné děti.

V situaci, kdy předseda Ústavního soudu Rychetský říká, že není schopen vynutit na obecných soudech respektování závazných nálezů Ústavního soudu, je třeba zavést přímou hmotnou a trestněprávní odpovědnost soudců.

Pokud se tyto dvě věci nezmění, pak zde budeme ještě dalších deset let diskutovat stále o tom samém!

Pojděte se vsadit, že už pro mě ve studiu nebude žádné volné místo!

—————

Zpět


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.