08.07.2013 23:10

Blbara Kroužkovaná vede rozhovor se státním zástupcem

Každý rozvedený otec je jednou nohou v kriminálu a mnozí tak mají bohaté zkušenosti s postupy orgánů činných v trestním řízení. Čím si zcela běžně procházejí tito nešťastní otcové, aniž by se nad tím kdokoliv pozastavoval, se teď odehrává v přímém přenosu v kauze politické matrace Nagyové aspol. a je legrační sledovat chování politiků a novinářů.

Symbol zmrdství  Nečas minulý týden hrdinně vykřikoval, že chce, aby jej pomáhači vyslechli, protože odkládáním jeho výslechu se údajně účelově protahuje vazba jeho milované vagíny a dalších ódésáckých zmrdů. Když o to tak žadonil, tak si dnes státní zástupce Ištván přišel do poslanecké sněmovny s žádostí o jeho vydání k trestnímu stíhání. Pro novináře servilní ke zločinnému systému žijící ve skleněné kouli oficiálních tiskových zpráv tím vyvstala celá řada otázek, ačkoliv na postupu orgánů činných v trestním řízení není vůbec nic neobvyklého. Ba právě naopak, s ohledem na předchozí postavení stíhaných zločinců a mediální pozornost, je zcela nepochybné, že k žádnému porušování zákonů nedochází. To rozvedení otcové by mohli vyprávět, jaké sviňárny se dějí při vyšetřování jejich „těžkých“ zločinů, na základě jak nicotných odůvodnění jsou obviňováni z trestných činů nebo jak účelově je protahována vazba, aniž by orgány činné v trestním řízení prováděly nějaké úkony.

Poslechněte si rozhovor namyšlené femonacistky Blbary Kroužkované (redaktorky ČT 24), která žije v naprosto bludných představách o trestním řízení, se státním zástupcem Ištvánem, který pro změnu žije ve skleněné justiční kouli. Střet vrcholné debility s realitou trestního řízení je skutečně velký zážitek.

A taková megeakráva dělá za naše peníze „seriózní“ zpravodajství!

    

—————

Zpět