05.05.2013 08:28

Bohové musejí být šílení II

Divadelní drama "Bohové musejí být šílení" se zápletkou autorství nemravné amnestie pokračuje. Páže Hasenkopf ač vyzbrojen prostým kordem, odrazil Blažkův výpad mečem i úskočný výpad Nečase mikrofonem na stativu, kdy zveřejnil průvodní text k připravované amnestii, ve kterém se píše:

6. Projednání rozhodnutí

Rozhodnutí musí být projednáno s předsedou vlády, který kontrasignuje. Na něm bude, zda tak učiní sám či předloží věc k projednání vládě v utajeném zasedání. Ministr spravedlnosti prosí o sdělení, zda má oslovit premiéra v této věci sám nebo ne.

Celý dokument ZDE

Rozvedení otcové mají se zmrdem Nečasem bohaté zkušenosti a už od jeho „slavného“ projevu o sexistických hulvátech velmi dobře vědí, že když začne někoho veřejně sprostě urážet, lže jak stará cikánka, ve snaze zakrýt nějakou velkou sviňárnu. V tomto případě bezbřehé diletantství Pospíšila, který svojí šílenou protiotcovskou trestní politikou přeplnil kriminály, pročež byl vystřídán absolutně všehoschopným zmrdem Blažkem. Je zcela nepochybné, že nemravná amnestie je z dílny Ministerstva zlovůle a jejím autorem je nejspíše další zmrd k pohledání, náměstek legislativního odboru Korbel, u kterého se zrodila novela trestního zákoníku a exekučního řádu se zabavováním řidičáků neplatičům výživného.

Odhalení autora(ů) nemravné amnestie by mohlo vést k odhalení doposud jen tušených členů organizovaného zločinu ve vrcholných státních funkcích, proto do divadelního dramatu vstupuje sám Narcis Šlohlpero Vrtošivý, jsa chráněn neprůstřelným štítem odložení žaloby pro velezradu z procesních důvodů.  

„Místo Zemana na rumpál zavěsili Klause. Ten, ačkoli nad jeviště snesen za střídavých akustických efektů hromobití a slavnostní Wagnerovy hudby, mnoho úcty nevzbudil, an pouze zopakoval svou lež, že není jiného autora amnestie než jeho imunního majestátu.“

Zdroj Paragraphos

Poté se divadlo se zahalí tmou, symfonický orchestr v orchestřišti střídá rokový Jakl bigboš band a divadelní drama se mění na rokový muzikál. Laserové paprsky okolo Narcise Šlohlpera Vrtošivého vytvoří svatozář a ten zavěšen na kladce z jeviště pomalu stupá nad hlavami diváků až na druhý balkón za sólového zpěvu známého hitu skupiny Olympic.

—————

Zpět


 


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!