08.05.2013 15:16

Bohové musejí být šílení III

Rokový muzikál na téma autorství šílené amnestie se opět přeměnil, tentokrát na bláznivou komedii. Král prostého jména Zeman se závěrečného výstřelu z děla neodvážil a tak vystřelil Hasenkopf.

„Byl to Koudelka!“

Na scénu se vrací Blažek, protože se nemůže smířit s tím, že by celá ta hanebnost skončila u Ministerstva zlovůle. „Už toho mám dost“, říká Blažek a narychlo sestavuje scénář komedie, která se má odehrát na scéně Ministerstva zlovůle. „Ať si to Hasenkopf rozdá s Koudelkou v barvách STS Vyšehradská Praha 2 před kamerami novinářů“. Pokud jste milovníky komediálních výstupů Luďka Soboty nebo Milana Pitkina (vlastním jménem Milan Křivský), bude pro vás rozhovor Blažka s redaktorkou ČT Drtinovou dlouho nezapomenutelným zážitkem (video ZDE).

Šlehačková bitva před kamerami, která by stejně nic nového nepřinesla, se nakonec nekonala, protože se jí  Hasenkopf odmítl účastnit. Nejspíše má v rukávě schované trumfy a čekal, že se „hrdina“ Koudelka sám přizná. BlažekKoudelkou sice uspořádali tiskovou konferenci, ale přiznání jsme se nedočkali. Konec tiskové konference už byl němou groteskou, kde záporní hrdinové utíkají před skupinou pomatených strážníků. Blažek s Kudelkou se z tiskové konference vypařili jako smrad a novinářům nedali šanci na jedinou otázku.  

Za šílenou amnestii nese odpovědnost Narcis Šlohlpero Vrtošivý a zmrd Nečas, proč tedy potřebujeme znát jméno autora amnestie? Možná jde o výplod chorého mozku, ale také může jít o zakázku zločinců a to potřebujeme vědět. O Koudelkovi se mluví jako o výborném znalci práva, ale pamětníci jistě dobře vědí, že jako náměstek Vesecké je spojován s justiční mafií, pročež nebyl senátem zvolen jako ústavní stolice (více zde Klaus tvrdě narazil. Koudelku jako ústavního soudce senátoři nechtějí). Není těch „podivných“ věcí okolo Koudelky už nějak příliš?

 

—————

Zpět