24.11.2012 18:34

Česká cesta, která nikam nevede – Jan Kraus

V posledním díle svojí show Jan Kraus velmi trefně reagoval na důsledky krajských voleb, kdy velká část lidí dala svůj hlas komunistům (spíše jako absurdní projev nespokojenosti se současnou vládnoucí garniturou, než že by tuto stranu skutečně preferovali) a mladí studenti se teď bouří, že resort školství má vést členka komunistické strany. Mnoho z nich však žije v (pře)výchově matek, a tak kromě studentských radovánek maximálně řeší jediný problém, zda prašivý otec pošle výživné a nemají ani nejmenší tušení, že ten problém s komunisty je mnohem horší. Pokud se kdy o něco zajímají, z patolízalských médií se jim tak jedině dostane informace, že všichni soudci jsou čestní lidé a profesionálové.  

Rád bych těm mladejm řekl, že pokud se začali zajímat o problematiku komunistů, že jenom na soudech a státních zastupitelstvích je tisíc lidí, kteří byli členy komunistické strany.  To je česká cesta, která nikam nevede!

Jan Kraus

 

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Ministr spravedlnosti ČR

JUDr: Pavel Blažek


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše