14.10.2013 12:47

Chytrému napověz a blbci odpověz

Virtuální opozice zločinného systému uspořádala a na svých stránkách zveřejnila anketu názorů politických stran na téma rozvodů a péče o děti. To je v celku logické, protože chytrému stačí „nápověda“ dosavadní činností těchto stran a jen blbec potřebuje znát jejich názor, který je navíc ovlivněn „slibovacím“ předvolebním obdobím.   

Je otázkou, nakolik je uspořádání takové ankety a její prezentace dáno neskutečnou hloupostí jejích autorů a nakolik má odvést pozornost nezkušených rozvedených otců od podstaty problému. Není totiž až tak podstatné, jaké postoje na položené otázky zaujímají politické strany, protože o těchto otázkách rozhodují soudní stolice, a když soudní stolice rozhodne, tak s tím žádná politická strana nic neudělá, i kdyby se jí to stokrát nelíbilo. V horším případě k tomu ještě přidá debilní komentář o nezávislosti soudních stolic.  

Za situace kdy předseda Ústavního stolce zločinec Rychetský otevřeně říká, že nemá jak na obecných stolicích vynutit respektování nálezů Ústavního stolce, které jsou dle Ústavy ČR pro všechny závazné, skutečně jen idiot si může myslet, že když nějaká politická strana prosadí kosmetickou změnu zákona o rodině, že se tím nějak zásadně změní rozhodování soudních stolic.

Ostatně i položené otázky svědčí o naprosto zoufalém právním povědomí autorů. Tahle virtuální opozice se na jedné straně ohání právy dětí na oba rodiče a usiluje o rovnoprávnost rodičů, přičemž politickým stranám pokládá otázku, která zjevně tyto práva potlačuje jen na základě podání návrhu na rozvod či případného zavinění rozpadu rodiny. Jsou to tedy stejní magoři, jako rozvedené matky, které se skrze děti otcům mstí za „nevydařené manželství“.

I hodnocení ankety je zjevně „cinknuté“ ujetými názory autorů, kdy ačkoliv Adikia rozhodně není příznivcem komoušů, jejich odpověď je návratem do doby, kdy si stát zdravě fungující rodinu hýčkal.  

Chlapi, nenechávejte se oblbovat virtuální opozicí zločinného sytému, protože jedinou cestou k dosažení rovnoprávnosti otců je totální rekonstrukce justice a přímá hmotná i trestněprávní odpovědnost soudních stolic, a jediná strana, která to má ve svém programu, je hnutí Úsvit přímé demokracie.

—————

Zpět


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.