27.08.2013 22:20

Články čtenářů

Adikia dostává od čtenářů řadu námětů na články. Za to všem děkuje, protože v informačním balastu, může zapadnout důležitá věc, ale kvalitní zpracování těchto informací doplněné o citace zákonů apod. je poměrně časově náročné, proto skutečně nelze zpracovat všechny tyto náměty a kopírovat informace od pomatených „oficiálních“ novinářů nebo jen vkládat odkazy na tyto články, by zase bylo urážkou inteligence čtenářů Adikie. Ne každý článek se také povede, či spíše každému „sedne". Adikia se tak pochopitelně nevyhne ani kritice. Je však velice snadné kritizovat, ale zpracovat nějaký námět do článku, aby to mělo „hlavou a patu“, to už tak jednoduché není.

V otcovském hnutí je celá řada schopných lidí, ale nemají se kde realizovat. Vybudovat si vlastní webové stránky není až tak složité, ale získat čtenáře může trvat i několik let. Prosadit se na zavedených stránkách také není jednoduché, protože o zařazení článku na „hlavní stranu“ rozhoduje jejich provozovatel. Kvalitní článek tedy nemusí být publikován, jen protože provozovatel podcení jeho význam. Nezařazení článku ale také může být zcela úmyslné, kdy obsahově nezapadá do konceptu, který se provozovatel stránek snaží vytvářet. Ukázkovým příkladem jsou tvrdě cenzurované stránky virtuální opozice zločinného systému Střídavka.cz.

Adikia proto otevírá novou rubriku Články čtenářů (BLOG), kde můžete napsat všechno, co vám leží na srdci a chcete se o to podělit s širokou čtenářskou základnou. Články nebudou nijak cenzurovány! Jedinou podmínkou však je, že se autor pod článek „podepíše“. Je možné používat i pseudonym, Adikii však musíte sdělit svoje skutečné jméno.  K článku je možné přiložit obrázek či video. S tím Adikia pomůže po technické stránce. U každého článku také bude anketa, ve které čtenáři ohodnotí jeho kvalitu. O článcích je pak možné volně diskutovat v Hyde pakru. 

A začneme pěkně „od podlahy“ hned dvěma články pana Lubomíra Bouše aneb dobří holubi se vracejí na Adikii

Páně ministra Pospíšilův novoroční dárek  

Dost bylo soudce Jana Sváčka 

—————

Zpět