06.01.2012 15:47

Co bych mu tak ještě mohla – pozvánka

Přestože mě bývalá manželka Monika Mesznerová okradla o syna, vybavení domácnosti, společné úspory a v rámci majetkového vypořádání získala polovinu zbývajícího majetku, na jehož získání se nijak nepodílela, stále je jí to málo.

Jako navrhovatelka majetkového vypořádání nebyla schopna ani po roce předložit úplný soupis majetku k vypořádání a soudu se snažila namluvit, že jsme jako rodina s dítětem žili v bytě bez jakéhokoliv vybavení. Majetkové vypořádání komplikovala nesmyslnými požadavky. Dělala si nárok na polovinu „mojí firmy“, přestože jsem živnostník (OSVČ) a žádnou firmu jsem nikdy neměl. Až po dotazu, kterou polovinu mého těla by chtěla a proč se tedy rozváděla, ustoupila od svého nesmyslného nároku.

Společný byt byl po několik let trvání majetkového vypořádání prázdný, proto jsem u soudu navrhl, aby se prodal a nedocházelo tak ke zbytečným ztrátám náklady na údržbu bytu a platbou nájemného s tím, že o majetek se pak můžeme soudit třeba několik dalších let. Soud tento návrh považoval za rozumný, proto mu vyhověl. Bývalá manželka Monika Mesznerová se však proti tomu účelově odvolala. Tak bych se totiž dostal k penězům a tím by byl zmařen její letitý plán, skrze nepřiměřené výživné mě exekucemi ekonomicky zlikvidovat a následně nechat zavřít do kriminálu za neplnění výživného.

Nově teď soudní žalobou požaduje, abych uhradil polovinu nájmu za společný byt, čemuž jsem se právě snažil předejít prodejem bytu.

Dovoluji si Vás pozvat na soudní projednání této věci, které se bude konat dne

11. ledna 2012 (středa) v 9:30 hod.

u Obvodního soudu pro Prahu 4 (justiční areál Na Míčánkách)

v místnosti č. 4.318 (4. patro – č. dv. 318)

Jednání bude zajímavé už jen tím, že je vedeno soudkyní Malvínou Maškovou. Této soudkyně jsem si povšiml již dříve, protože před jejím jménem nikdy nikde není žádný titul. Neleze předpokládat, že by se na jednání dostavila bývalá manželka Monika Mesznerová. To by byl jako obvykle zlatý hřeb jednání. Jednání se ale nepochybně účastní prolhaný rodinný (zastupuje i mého syna) advokát.

O hloupá a komická stanoviska tak rozhodně nebude nouze.

Po skončeném jednání jste srdečně zváni na posezení u kávičky.

Luboš Meszner

—————

Zpět