04.03.2013 21:59

Další profesionál - soudní stolice Blázna

Adikia se v mnoha věcech názorově značně rozchází spolkem K213 a zejména pro nechutné vychvalování matky otcovraha Čáslavské se od tohoto spolku rezolutně distancuje. Rozhodně není zapomenuto ani na osobní vulgární urážky a silně trapné obviňování ze spolupráce a zpravodajské činnosti pro zločinný systém (na to jsou mezi rozvedenými otci jiní machři, že pane Hodino).

Přesto všechno musí Adikia blahopřát panu Fialovi k úspěchu v boji s justičními zločinci. Předsedkyně Nejvyššího soudu Iva Brožová po přezkoumání trestního spisu vedeného soudní stolicí Fialou nazývanou Blázna, podala na tuto stolici kárnou žalobu. Brožová (ale i jiní předsedové soudních stolic) svou pravomoc kárné žalobkyně využívá spíše výjimečně. To znamená pouze jediné, že Bláznův „nesprávný úřední postup“ (flagrantní porušování platných zákonů) už byl tak do očí bijící, že už to nešlo přehlédnout.

Zdroj ČT 24 Kvůli zatykači na aktivistu za práva otců čelí soudce žalobě

Nelze počítat s tím, že by Bláznu z justice vyhodili a nejtvrdší test přicházející v úvahu je rána soudcovskou paličkou přes ruce. Mnohem horší však pro něj bude, pokud se nepodaří kárné řízení utajit, na jednání dorazí Fialův fanklub a bude se na něj posměšně šklebit.

Pan Fiala v boji se zločineckou justicí odvedl obrovský kus práce za cenu velkých osobních útrap. Je velká škoda, že je přehnaně sebestředný a popudlivý, pročež s ním nelze rozumně spolupracovat. Na začátku mojí úskočné kriminalizace pro kritiku otřesné práce soudních stolic říkal advokát JUDr. Petr Kočí: „Můžeme se jedině těšit na odškodnění“. Dnes se může na odškodnění těšit i pan Fiala a Adikia mu to skutečně moc přeje.

—————

Zpět