16.06.2013 20:18

Den otců

Dnes se na celém světě slaví den otců, jen v České republice tento svátek nenašel širší uplatnění a není to jen tím, že kauza vagíny zmrda Přesčase je nepochybně závažnější událost. Svátek otců se zde neslavil ani v minulých letech a po pravdě řečeno, ani není co slavit. K masovému porušování základního práva rozvedených otců na rodinný život zde dochází stejně jako před deseti lety. Na tom se zde celou tu dobu absolutně nic nezměnilo, jen stále přibývají další nástroje na likvidaci rozvedených otců.

Z velké části si však za to můžeme sami!

Především svojí pasivitou, kdy mnozí spoléhají, že problém za ně vyřeší někdo jiný. Tato pasivita pak vede k tomu, že se do role „mluvčích“ rozvedených otců protlačí zmrdi, kteří ve skutečnosti nemají zájem o nějaké zásadní změny a pouze sledují svoje politické ambice nebo ekonomické cíle. O tom jsme si všichni mohli přesvědčit při projednávání petice rozvedených otců v Senátu. Ještě horší však je, že tato virtuální opozice zločinného systému přitahuje „nováčky“ a dříve, než se stihnou orientovat v rozvodových problémech a otcovském hnutí, zločinecký opatrovnický systém je totálně zlikviduje a z toho už jim nikdo nikdy nepomůže.

Díky pasivitě rozvedených i nerozvedených otců jsme až dnes svědky strmého pádu zmrda Přesčase. Zbytečně jsme ztratili 6 let života a životů našich dětí. Mnozí z nás nenávratně přišli o děti, ale i o majetek a budiž to všem velkým varováním!

Jediné, co dnes můžeme oslavovat, je strmý pád zmrda Přesčase, který se neodvratně blíží. To by mělo všechny rozvedené otce „nastartovat“ k aktivní činnosti a očistě otcovského hnutí od zmrdů, kteří si jen hrabou na vlastním písečku. Starou gardu by měla nahradit nová krev, které nabízím svoje zkušenosti a prostor na Adikii. Prvním úkolem by mělo být sjednocení rozvedených otců na podpoře určitého politického směru, kdy právě nejednotnost v této otázce nás stále posouvá ke dnu. Podle mého názoru jsou pro rozvedené otce naprosto nepřijatelné všechny současné parlamentní strany s výjimkou Věcí veřejných. Nejspíše nám však nezbývá nic jiného, než zariskovat a podpořit Hnutí úsvit přímé demokracie Tomio Okamury. Kdo dnes vydržel pozorně poslouchat Otázky Václava Moravce až do samého konce, nemohl přehlédnout vysvětlení prodejné politické děvky Karolíny, proč chce udržet současnou vládu zločinců. Je to vcelku oprávněný strach z nové strany Tomio Okamury, protože si dokáže spočítat, že pokud by se Okamura dostal do vlády, nejspíše by skončila v kriminále jako většina současných vládních poslanců. To by měla být i naše cesta!

—————

Zpět