24.11.2012 13:15

Exekuční perpetum mobile naruby

Opět se naplňuje známé pořekadlo - Rovný rovného si hledá. Oblíbený exekutor bývalé manželky a mého holomka Petra Mesznera:

Ukradl 80 milionů a vymyslel systém: dlužníci platí exekutorům dvakrát.

BRNO - Mohl to být jeden z tisíce tuctových případů exekuce. Jenže příběh Jaroslava N. odkryl organizovaný propletenec exekutorů, advokátů a vymahačských firem, sahající až k exekutorovi Jozefu Višvaderovi, nechvalně známému zpronevěrou 80 milionů.

Zdroj Lidovky.cz Ukradl 80 milionů a vymyslel systém: dlužníci platí exekutorům dvakrát

Zločinecká organizace ODS zase vymyslela exekuční perpetum mobile naruby.

Převzato z diskuse Iustin.cz

Autor neznámý (škoda!)

S Novým rokem vejde v platnost nový exekuční řád. Překvapení čeká matky nezletilých dětí vymáhající dlužné výživné. Pokud otec dětí namítne, že výživné řádně a včas uhradil, je soud povinen ustanovit nezletilým kolizního opatrovníka, který je bude v řízení o výkonu rozhodnutí zastupovat. Pokud není s otcem rozvedena a pokud není pravomocné rozhodnutí o vypořádání majetku, změní se postavení matky ze zástupce oprávněného na osobu povinnou.

Exekutor nově považuje příjem matky a peníze na jejím účtu za SJM a obstaví je tedy jako prostředky, které soud přiznal nezletilým.

Divit se budou rovněž nové manželky dlužících otců, protože exekutor obstaví i jejich účty a platy a účty dětí z nové rodiny vedené na jméno matky.

Překvapeni budou manželé zlatokopek. Když taková podepíše, třeba i v den sňatku, u notáře uznání fiktivní pohledávky vůči svému komplici, exekutor ihned obstaví veškerý majetek novomanželi zlatokopky. Frajer odejde spát pod most, a třeba si ani nevrzne. Podobná příhoda čeká tisíce ženáčů, kteří své protějšky přestali emocionálně, sexuálně, finančně, či jinak uspokojovat.

A naopak to jde také. Když otec udělá „dohodu“ o výživném se současnou manželkou, exekutor bude kasírovat nevypořádanou manželku bývalou. „Perpetuum mobile naruby“ vznikne, když otec dluží výživné manželce současné i nevypořádané manželce bývalé - exekutor zabavuje majetek manželky 1 ve prospěch manželky 2 a současně i naopak, a to tak dlouho, až jsou oba dluhy „splacené“.

Ve skutečnosti nedostane nikdo nic a astronomické náklady právníka a exekutora spolykají veškerý majetek nezletilých a jejich rodičů a zadluží je nadosmrti.

Všímáte si, jak exekutoři v posledních dnech mohutně investují do reklamy v médiích? Nemůžou se dočkat, až zaklepou na dveře i u Vás! Nejde o žádné vymáhání. Pozor, je to tunel na vaše rodiny a majetky!

Právo vepsané do jednoduchých pouček zákona nejsou pravidla pro fungování rodiny. Vnucování takového „práva“ rodinám soudy vede k tomu, že rodinami být přestávají. Nechat vykonávat takové „právo“ soukromé subjekty, jejichž cílem je vlastní finanční prospěch, to je systémová likvidace instituce rodiny.

Fakáč na rodinu! Jestli hledáte jistotu a bezpečí, založte si gang!

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Ministr spravedlnosti ČR

JUDr: Pavel Blažek


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše