10.09.2013 23:26

Harakiri po česku

Tomio Okamura potvrdil, že za jeho hnutí Úsvit bude kandidovat předseda VV Vít Bárta. Pustil se i do exministra Jiřího Pospíšila (ODS), kterého nazval gaunera s dětskou tvářičkou.

 „Náš volební úspěch by nás stál maličkost - distancovat se od Víta Bárty. Bylo by to populární a přineslo by to dokonce body navíc. Většina politiků by to zřejmě udělala. Jenže k takovému rozhodnutí je třeba říct i druhou stranu - museli bychom se zříci člověka, který mi také mnohokrát pomohl - Víta Bártu jsem poznal kdysi jako ministra, který byl jediný, kdo s námi začal vážně komunikovat například na téma řešení exekutorů či korupce, přijímal naše návrhy a pokoušel se je realizovat – konkrétně to bylo slučování exekucí pod jedním poplatkem nebo třeba navrácení účinné lítosti pro svědky korupce,“ jmenoval důvody Tomio Okamura.

Zmínil také, v jaké oblasti se prý rozkrádá nejvíce peněz. „Ředitelství silnic a dálnic, to je jedno z největších korupčních hnízd za uplynulých dvacet let. Předražené zakázky a třikrát dražší dálnice než v Německu,“ řekl senátor s tím, že tady byl začátek konce Víta Bárty, který chtěl systém rozkrádání zničit. Místo toho na něho byla vykonstruována kauza a byl zničen sám.

Nyní se prý může obhájit před voliči v Plzeňském kraji, kde se zároveň postaví místopředsedovi ODS a exministru spravedlnosti Jiřímu Pospíšilovi. „Pospíšil je gauner s dětskou tvářičkou, který zrušil i pojistky proti tunelování, které zavedli Klaus s Kočárníkem v devadesátých letech. Pospíšil se to snažil zrušit celou dobu, co byl ministrem. A když jsem se ho na to zeptal, tak se mi vysmál,“ přiznal Tomio Okamura.

Zdroj Parlamentní listy Okamura vytáhl další esa, přitom odhalil gaunera

To všechno jsou skutečnosti, které není potřeba čtenářům Adikie vysvětlovat. Mnoho lidí však politické soudní procesy nesleduje do detailu a Bártu považují za stejného zločince, jako jsou zmrdi z ODS. Podle některých lidí může Bárta řadu voličů odradit, aby dali svůj hlas hnutí Úsvit přímé demokracie. Adikia to rozhodně tak černě nevidí. Vzpomeňte si na poslední volby do senátu. Čunek byl také „politická mrtvola“, přesto ve svém volebním kraji vyhrál se zdrcujícím přehledem.

Všichni občané totiž nejsou ovčané!

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.