07.11.2012 11:19

Zasraný pomáhači už asi zapomněli

Adikia se čtenářům omlouvá za vulgární nadpis článku, ale po jeho přečetní pochopíte, že jiný nadpis skutečně není možný.

Otec se bojí, že jeho dceru drží matka v jeskyni

Pražští kriminalisté už 14 dní bezúspěšně pátrají po dvanáctileté Karolíně Marhounové. O pomoc se na policii obrátil 24. října její zoufalý otec, který se obává, že ji unesla matka. Dokonce by ji podle něj mohla držet někde v jeskyni. Současný přítel matky totiž žil v rámci jakéhosi náboženského vnuknutí několik let v jeskyních na Kokořínsku a prohlašoval se za duchovního guru a potomka králů.

Karolína ještě před prázdninami navštěvovala základní školu Chvaletická v Praze 9. Podle policie je ale vše trochu jinak.

„Otec viděl dívku naposledy 22. června, když byla na škole v přírodě v Jizerských horách. Odtamtud ji odvezla matka. V tu chvíli ovšem jednala naprosto oprávněně. Až nyní, když otec obdržel rozhodnutí soudu o svěření do péče, se tím, že mu ji nepředala, dopustila maření výkonu úředního rozhodnutí,“ objasnila mluvčí pražské policie Jana Rösslerová s tím, že informace z obav o tom, že by se dívka z donucení zdržovala někde v jeskyni, se objevily na sociální síti Facebook.

Podle policie tak počítá i s variantou, že matka prostě využila prázdnin, přehlásila dívku do jiné školy a nového soudního rozhodnutí si není vědoma. „Nelze říci, že by byla dívenka ohrožena na životě. Takto se někdy bohužel vyostří spory mezi rodiči. Ale samozřejmě po ní pátráme nejen na území Prahy a prosíme veřejnost o pomoc,“ dodala mluvčí.

Zdroj Novinky.cz Otec se bojí, že jeho dceru drží matka v jeskyni

Skutečnost, že dítě bylo svěřeno do péče otce v našich podmínkách (bohužel) naprosto jasně signalizuje, že na straně matky musel být nějaký „problém“. Proč bohužel? Zločinecký opatrovnický systém svěřováním dětí do výlučné péče matek krom porušování základního práva na rodinný život vytváří ještě druhotný efekt, který do značné míry znemožňuje tento systém změnit. Dítě musí být svěřeno do péče matky už jen z důvodu, že by matka byla společností považována za špatnou matku (přesněji kurvu, alkoholičku či feťačku). Obráceně, pokud není dítě svěřeno do péče otce, je to naprosto normální, protože stejně všichni otcové jsou neodpovědní šmejdi, kteří opustili nebohou matku s dítětem, když je volání penisu vytrhlo z fungující rodiny k nějaké kurvičce. (Velmi často za rozvedenou matkou s dítětem, která je v jiném příběhu opatrovnickou soudní stolicí opět zase považována za nebohou samoživitelku!)  

Svěření dítěte do péče některého z rodičů rozhodně není otázkou měsíce a podle zveřejněné informace zde skutečně byl závažný důvod pro svěření dítěte do péče otce, když přítel matky je zjevný blázen. Matka tedy měla naprosto jasnou představu, jak by mohlo řízení skončit, proto ještě před tím, než měl otec v ruce papír (rozsudek), raději dítě unesla, aby ho mohla náležitě "zpracovat". A to v tom lepším případě! Podle pomáhačů je to prý všechno jinak, ale teď po dítěti údajně pátrají.

A jak to jejich pátrání probíhá? Když se ztratila Anička J., obraceli pomáhači pražskou Tróju vzhůru nohama (nebyla z rozvedené rodiny!). Všiml si někdo nějaké zvýšené aktivity pomáhačů na Kokořínsku? No jasně že ne! Vždyť je s matkou, tak jí určitě nic neschází.

Zasraný pomáhači už asi zapomněli na Honzíka Rokose!

Na kruté vraždě malého Honzíka Rokose nese největší podíl Policie České republiky, protože upozornění otce brala na lehkou váhu a při pátrání po Honzíkovi postupovala laxně!

Memento Policii České republiky
Udělali jste pro Honzíka všechno?

 

Poděkování

Speciální díky patří novinářům, kteří se i nadále snaží tuto zbytečnou smrt medializovat a tím dostat do podvědomí lidem to, co se může v tomto státě dít. To vše má být vzorem těm, kteří rozhodují o životech nás a především našich dětí, tedy politikům, soudcům, sociálním pracovnicím a také policistům, aby se zamysleli nad funkčností některých zákonů a kvalitě jejich rozhodování ve prospěch těch, kteří se nemohou bránit a naší pomoc potřebují. Proč děti takto zbytečně umírají? Upozorněme na díry v zákonech a změňme budoucnost nás a hlavně našich dětí k lepšímu!

Roman Rokos - otec

—————

Zpět