31.12.2013 11:12

Je to sen nebo realita?

Ve svém novém článku Království za všechny prachy nám pan Lubomír Bouše ukazuje, jak je často velmi těžké rozeznat rozdíl mezi snem a realitou. Článek konči slovy:

I jinak se dějí doposud nevídané věci. Rozvodovost klesá k nule, protože matkám-zlatokopkám se jejich podnikání v oboru rozvodů manželství už nevyplácí. Matky hromadně nutí nevycválané popouzené děti, aby své tatínky ctily a respektovaly. Dokonce se rozvedené matky po desetitisících vracejí ke svým manželům a partnerům. Někdo zvoní, jdu otevřít. Přede dveřmi stojí se dvěma kufry exmanželka. Přicházejí na mě mrákoty.…

A pak jsem se celý zpocený probudil. Nějak jsem v tom snu ale zapomněl, jak se to království za všechny prachy vlastně jmenovalo. Napoví mi někdo?

Celý článek si můžete přečíst v BlOGU Adikie pod názvem Království za všechny prachy

Adikia přeje všem svým čtenářům, aby to nebyl jen sen a v roce 2014 se už nikomu nevyplácelo podnikat s neštěstím rozvádějících se rodičů nebo zneužívat právo na výživné, a pokud někdo zazvoní u dveří, aby to nebyl exeterorista ani bývalá manželka (manžel), ale popuzené děti navracející se k zavrženému rodiči.

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE