23.06.2013 13:58

Ještě budete rádi za opilce

Pokračování „vládního projektu“ až do dalších řádných voleb aneb zoufalý boj ódesáckých zmrdů o zachování současného zločinného systému ve  svojí poslední křeči postavil do první linie „modrou Švorcovou“ –  knihkupkyni Němcovou. Podle vlastních slov tím chce splatit, že už je 15 let poslankyní. V současné situaci s takovým „argumentem“ může přijít skutečně jen od reality zcela odtržená ódésácká zmrdka, kdy slušný člověk by se za letitou účast na budování zločinného systému musel hanbou propadnout. Možná to ale nebude trvat dlouho a ódésácká zmrdka Němcová bude mít příležitost to všechno skutečně „splatit“.

Tím ale vznikl problém, kterého zmrda dosadit do vedení sněmovny na místo ódésácké zmrdky Němcové. Ačkoliv se z počátku zdálo, že na tom může celý „vládní projekt“ zkrachovat, v zájmu jeho zachování se velmi rychle našlo řešení, přenecháním této pozice topkovým zmrdům. Ale ani mezi topkovými zmrdy není jednoduché najít zdánlivě neposkvrněného zmrda a tak padlo jméno, které je rozvedeným otcům velmi důvěrné známé – zmrdka Langšádlová.

A teď si představme, že by přímou volbou prezidenta vyhrál hrábě Schlafenberg. Zcela nepochybně by pověřil sestavením vlády ódésáckou zmrdku Němcovou a do vedení sněmovny by se tak dostala zmrdka Lagnšádlová. Pokud ohlédneme od všech případných celospolečenských důsledků a budeme se soustředit pouze na oblast práv rozvedených otců, tak by zde hlavní slovo měly dvě vagíny, které o rovné postavení mužů po rozvodu rozhodně nestojí.

Zmrdi rozvedení otcové, kteří při přímé volbě prezidenta až fanaticky vychvalovali hráběte Schlafenberga a hráli si na „pravicovou občanskou elitu“, pro kterou je Zeman křupan, opilec a bůčkožrout, stejně jako všichni jeho voliči, tak dnes mohou být jedině rádi, že rozumní rozvedení otcové a větší část národa dala ze zoufalství raději hlas opilci Zemanovi, který je menším zlem.

Obrázek dvou protiotcovských vagín ve vedení tohoto státu je natolik odstrašující, že by se rozvedení otcové konečně měli uvědomit, kteří zmrdi nám podráželi nohy podporou ódésáckých a topkových zmrdů a přestat tuto virtuální opozici zločinného systému podporovat, jinak se zde opravdu nic nezmění.

Předsedkyně Poslanecké sněmovny topková zmrdka Lagšádlová                                   I. místopředsedkyně Senátu socanská zmrdka Gajdůšková

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.