17.06.2013 21:53

Karolína dobře věděla, čeho se teď musí bát

Když prodejná politická děvka Karolína Píč v nedělních Otázkách Václava Moravce sdělila svůj důvod, proč chce udržet vládu zločinců ODS a TOP 09, velmi dobře věděla, čeho se teď musí bát. Je to hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamury.  

Na každé prase se vaří voda

Premiér rezignoval. Teprve týden poté, co se provalilo, že jeho milenka zneužívala vojenskou špionáž a co byli jeho lidé a spolustraníci obvinění z korupce a dalších kriminálních zločinů.

Jak dlouho bude trvat, co dojde i ostatním členům vlády, že fleky na ministerstvech, ale i v parlamentu, jsou neudržitelné. Nečas má pravdu - uplácení poslanců a straníků prebendami z našich veřejných peněz je hluboce vžité a má letitou tradici. Pokud byli obvinění dnes poslanci ODS, pak to čeká ještě spoustu dalších.

Vzhledem k tomu, že fleky pro "rebely zajišťoval" pan Kalousek, měli bychom se dočkat rozšíření seznamu obviněných i na místopředsedu TOP 09.

Co je ovšem zásadní - pokud se začne vyšetřovat zneužívání vojenské rozvědky, pak zákonitě musí policie dojít opět ke Kalouskovi a jeho bandě - k panu Bartákovi a dalším. Stále nám tu visí například ve vzduchu pokusy vyrábět kompro na svědky, kteří vypovídali v kauze CASA proti paní ministryni Parkanové.

V zákulisí Sněmovny se mluví o tom, že za současnou kauzou stojí jako obvykle Kalousek. Moc se mi tomu věřit nechce. Kalousek dobře ví, že porušit zákon omerty se nevyplácí. Výsledné vyšetřování a vzájemné udávání může smést a věřme, že smete všechny, kdo zneužívali své pravomoci a podíleli se na rozkrádání veřejných peněz. Pan Kalousek a jeho klaka proto nejenže nemají žádnou naději v klidu ustát vládu – věřím, že nemají naději ustát dlouhodobě ani pobyt na svobodě

Bylo by dobré, aby si to uvědomili všichni poslanci, kteří by měli snahu tenhle spolek udržet u moci. Pocit lidí z ODS, že za dnešní kauzou stojí TOP 09, má jediný fatální následek - už dnes se žhaví v Praze i jinde dráty a je otázka týdnů či měsíců, kdy se jiné kompro objeví na Kalouska a jeho suitu.

A že je z čeho vybírat, o tom snad nikdo nepochybuje. Ani v TOP 09.

Tomio Okamura

Zdroj Hnutí úsvit přímé demokracie Na každé prase se vaří voda

—————

Zpět