13.10.2012 15:38

Kdo z nich je vrah?

Na následky těžkých popálenin zemřel v sobotu ráno sedmapadesátiletý muž, který se v pátek vpodvečer zapálil na schodech budovy litoměřického soudu. Informoval o tom mluvčí pražské Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Lukáš Matýsek. Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že motiv není stále znám a po dobu vyšetřování nebudou poskytovány žádné informace.

Zdroj Novinky.cz

Muž, který se zapálil před soudem v Litoměřicích, zemřel

Muž bohužel zemřel a tak se skutečný motiv jeho zoufalého činu nikdy nedozvíme. Muž nebyl žádný mladík, proto jistě nešlo o nějakou nešťastnou lásku, ale i kdyby, proč by se chodil upalovat zrovna na schody před stoliční budovu? Kdo někdy na vlastní kůži poznal spravedlnost v podání naší soudní stolice, o motivu jeho zoufalého činu ani na vteřinu nepochybuje. Když umírali lidé na pančovaný chlast, byly sestavovány speciální vyšetřovací týmy, vláda přijímala mimořádná opatření a snad každou minutu jsme byli informováni, jak pomáhači rozkrývají řetězec zločinců.

Na schodech nezávislé a spravedlivé soudní stolice umírají lidé a police nechce poskytovat informace a s vládou to ani nehne!

Seznam soudců litoměřického soudu

BERÁNKOVÁ Veronika Mgr.   

FRANCOVÁ Lenka JUDr.   

HARTLOVÁ Lucie Mgr.   

HERČÍKOVÁ Alena JUDr.  místopředseda OS  Civilní

HOŘEJŠÍ Ivetta JUDr.   

HUŤKA Josef JUDr.    KSČ

JELÍNEK Ladislav-doč.zproštěn JUDr.   

KNOTEK Josef-doč.zproštěn JUDr.    KSČ

KUREŠ Miroslav JUDr.  místopředseda OS  Trestní

LACINOVÁ Halka Mgr.   

LAUKO Štefan JUDr.   

LISCOVÁ Daniela Mgr.   

LORENCOVÁ Martina JUDr.   

MASÁR Martin JUDr.   

NEDVĚD Vlastimil JUDr.    ksc

PORUBIAKOVÁ Václava Mgr.  předseda OS  Civilní

SATRAPOVÁ Jana Mgr. Bc.   

SVOBODA Jaroslav JUDr.   

SVOBODOVÁ Jitka Mgr.   

ŠAFRÁNKOVÁ Ladislava Mgr.   

ŠLAPAL Jiří Mgr.   

VAŠKO Jaroslav Mgr. 

Kdo z nich je vrah?

Adikia prosí všechny oběti stoliční zlovůle, aby i v těch nejhorších chvílích neobětovali svůj život za právo a spravedlnost. Nikomu dalšímu tím nepomůžete, protože systém tyto zločiny kryje a ukončením vašeho života budou provždy „zahlazeny“. Skutečná spravedlnost (nikoliv ta směšná v podání soudní stolice) existuje a často bývá až krutá, proto by byla škoda se o tuto satisfakci připravit.

Bezmoc a nespravedlnost bolí,
ale z každé šlamastiky se lez vyhrabat se ctí.

—————

Zpět