05.07.2011 09:40

Když soudci selhávají

Řada návštěvníků stránek Adikia mi píše svoje PŘÍBĚHY s českou justicí ze všech oblastí práva. Protože jsem si dovolil otevřeně kritizovat novodobé daimóny ( lmgtfy.com/?q=daimón ) a jsem za to „spravedlností“ štván jako zvíře, nezvládám z časových důvodů tyto PŘÍBĚHY zpracovávat, i když jsou v mnohém poučné a rozhodně by stály za zveřejnění. Řada návštěvníků mě také žádá o radu, jak v určitých věcech postupovat, ale ani těm bohužel nemohu příliš pomoci. Velmi krásně to napsal jeden z návštěvníků:

Spravedlnost je abstraktní pojem, který se dokáže v konkrétním případě projevem českého soudce naprosto vytratit.

A ve svém dopise dále pokračuje:

Co považuji za velmi důležité je to, že se poškození jednotlivci ozývají čím dál hlasitěji proti dnešní soudcokracii a že tyto lidi nacházím a komunikuji s nimi. To mě dělá dobře, že nejsem sám, kdo proti této oligarchii bojuje. Ve své podstatě je to otázkou času, kdy se více semkneme proti tomuto stupňovanému bezpráví.

Držím Vám všem palce a to nejen v problematice rodinného práva.

S pozdravem Jiří Vodička, Mladá Boleslav

Za krátkou dobu od založení stránek Adikia (říjen 2010) dnes stránky navštěvuje v průměru asi 100 návštěvníků za den, aniž bych jim udělal nějakou větší reklamu. Stačilo jen do hlavičky úvodní stránky zadat pro internetové vyhledávače klíčová slova - justice, soudce, soudci, soudkyně, spravedlnost. Je tedy opravdu vidět, že občané aktivně vyhledávají další oběti justiční zlovůle a jejich zájem mě těší stejně jako p. Jiřího Vodičku. K navázání kontaktů a výměně zkušeností můžete používat Diskuse Adikia. Inspirací pro Vás může být kompozice s názvem „Vymahatelnost práva“, kterou pan Jiří Vodička vytvořil ve svojí kanceláři.

—————

Zpět


ADIKIA DOPORUČUJE

www.iustin.cz 

 www.justicetv.eu