04.11.2012 10:07

Komunistický strašák je jen opitický klam

Celé řadě lidí je trnem v oku, že v parlamentu sedí poslanci, jejichž strana si ponechala název z totalitního režimu, přestože komoušema se náš parlament jen hemží. Milionářská daň a zvyšování daní, které prosazují ódésáčtí šmejdi je snem všech levicových stran. Lidi pochopte to. Šetřit už není kde. Lidi to však moc nechápou (nebo naopak až příliš dobře) a tak zbývá jediné - komunistický strašák. Přeci se k tomu nechcete vrátit?! To určitě ne, ale je to správně položená otázka?

Komunistický strašák
Vzpomínka pro ty, co se jim stýská po socialistickém blahobytu komunistického režimu.

A tak to vypadá v řeznictví dnes.

Opticky je v tom nepochybně velký rozdíl. O tomto výdobytku "demokracie" si však může většina občanů nechat jen zdát. Důchodci, matky samoživitelky a rozvedení otcové nakupují v nejmenovaném odpadkovém řetězci polské potraviny ochucené posypovou solí nebo s prošlou záruční dobou.

Komunistický strašák
Vzpomínka pro ty, co se jim stýská po socialistickém komunistickém soudnictví.

"Výchovným" a varovným charakterem se vyznačovaly "veřejné" soudní procesy. Jejich inscenátoři je připravovali a předváděli jako divadlo. Součástí dokonalé režie byly "ohlasy lidu", rezoluce naplněné "lidovým hněvem" proti obžalovaným, v dopisech a telegramech "lid odsuzoval odrodilce a žádal vysoké i absolutní tresty pro ty, kteří je okrádali nebo uvrhovali republiku zpět v jařmo kapitalismu". Výběr diváků podléhal přísné cenzuře, připouštěni byli dělničtí funkcionáři a nejlepší dělníci, přimíchaní mezi příslušníky Státní bezpečnosti.

A jak to vypadá u soudu dnes.

Opticky je v tom nepochybně velký rozdíl. Justice je však zaplevelena bývalými komunisty a soudce bývalý komunista je jako totéž, jako bývalý černoch. Více jak dvacet let po revoluci zde máme komunistický Zákon o rodině a komunistický trestný čin zanedbání povinné výživy, který je z celosvětového měřítka naprostou raritou.

Není se kam vracet!
Tady se totiž vůbec nic nezměnilo!
Jen komunističtí zločinci v čele se svázakem Petrem Přesčasem
se dnes jmenují ODS!

—————

Zpět


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše