20.11.2012 22:05

Lidské hyeny v rouše beránčím III. část

V údajně nezávislých médiích se čím dál tím více objevují jednostranné a hanebně zkreslující informace o neplnění výživného. Po nechutné reportáži televize Nova (Lidské hyeny v rouše beránčím I. část  a II. část) se k tomu také propůjčilo Právo a Novinky.cz.

Alimenty neplatí 40 procent rodičů, pomáhají i exekutoři.

Stačí se jen zamyslet nad tímto nadpisem. Autor je buď mimozemšťan, který právě spadl na Zem nebo dement. Dnes a denně čteme články, jak exekutorsko-advokátní mafie ožebračuje lidi, Ústavní soud se staví na jejich stranu a „pisálek“ napíše, že „exekutoři pomáhájí“. Jak v tomto případě pomáhají? Že povinnému rodiči vystěhují byt a on pak ani nemůže důstojně žít? Nebo mu zabaví auto a není schopen jezdit do práce či za dětmi? Že povinnému rodiči naúčtují nehorázné náklady za exekuci a ožebračí ho?  Z čeho pak má plnit další výživné?

Co je to za pokrytectví napsat neutrálně „rodičů“, když všichni dobře víme, že se jde o otce, protože v 90 % případů soudní stolice svěřuje děti do péče matek?!

Komu z „nezúčastněných“ občanů je užitečná informace, že výživné neplatí tak obrovský počet otců?

Nikomu!

Jediným smyslem článku je, najít ospravedlnění pro nelidské vymáhání fiktivních dluhů na výživném. Pak by se ještě dalo pochopit, že autorem článku je nějaká rozvedená matka, která si přes výživné vybíjí nenávist k bývalému manželovi, respektive ke všem rozvedeným otcům. Autorem článku je však muž, redaktor Práva Josef Koukal. Proč jde muž proti mužům?

Článek se tváří jako naděje pro rozvedené matky, že i nedobytné pohledávky se lze nakonec domoci, kdy po „neschopném“ exekutorovi věc převzal „schopný“ exekutor (tedy spíše všehoschopný exekutor). To by však v článku nesmělo být uvedeno jméno všehoschopného exekutora. Ve skutečnosti tedy jde o skrytou reklamu.

Kolik za to od přerovského exekutora Tomáše Vrány ten novinářský zmrd Josef Koukal asi dostal?

Respektování pravdy a práva veřejnosti na pravdu je první povinností novináře. Asi nikoho nepřekvapí, že na tomto nechutném hyenismu se opět podílí manipulátorka Asenová z asociace pomstychtivých matek, která byla zmrdovi Josefu Koukalovi „poradkyní“.

Kde to žijeme, když jsou za pravdu vydávány jednostranné falešné informace manipulátorky Asenové?

O nás bez nás? To není demokracie!

Není žádným tajemstvím, že Novinky.cz jsou propojeny s Právem a přejímají velkou část článků. Snažil jsem se tedy zjistit, kdo nese odpovědnost za zařazení článku, až jsem se dopracoval k nějaké pipině –vedoucí denního vydání. Moc do řeči jí nebylo, zjevně jsem nebyl první, kdo si na článek stěžoval (že by už mě předběhl ten údajně „neschopný“ exekutor?) a všechno „shodila“ na zmrda Josefa Koukala.

Odkaz na článek Alimenty neplatí 40 procent rodičů, pomáhají i exekutoři.

Velmi pozorně jsem sledoval diskusi k článku a s potěšením musím konstatovat, že:

Falešná pohádka o nebohých matkách samoživitelkách a prašivých kojotech (otcích) už u většiny lidí nezabírá. Zločiny exekutorsko-advokátní mafie už okusilo velmi mnoho lidí a tak se z dříve odsuzovaných dlužníků stávají spíše politováníhodné oběti.

U článku je anketa s otázkou, zda je správné, že exekutoři otcům zabavují majetek. Ta je zjevně zmanipulovaná, protože absolutně neodpovídá názorům diskutujících.

Převzato z diskuse

Iva Hornochová, Brno
Pondělí, 19.listopadu 2012, 19:24:52 

Ono je to všechno dvojsečné, ted nemluvím o exekutorech, ale o neplacení výživného obecně. Na jedné straně zpravidla pro matku, která zůstane s dítětem nebo dětmi sama, se finanční situace výrazně zhorší a neplacení alimentů ji může opravdu přivézt do tíživé situace, na druhé straně je spousta matek, které si vzpomenou na to, že děti mají otce jen tehdy, když jim dojdou peníze. Pak se soudí o každou korunu, ale pokud chce dítě otec na víkend, tak to je pak neschopný, nezodpovědný, pedofil a nevím co ještě. Je to případ zrovna mého kolegy, jen co ho povýšili hned měl stání u soudu na zvýšení alimentů, na dvě děti platí sedm tisíc měsíčně, sám si kvůli tomu nemůže vzít ani hypotéku, ale nejhorší je, že svoje dvě holčičky už 4 roky neviděl, chodily tehdy ještě do školky a pro ně už on není vůbec táta, ani si na něj nepamatují. Soudy se vlečou a jemu nikdo nepomůže, navíc myslím že už rezignoval, už jsou si moc cizí. myslím, že i matky, které brání styku dětí s otcem by na alimenty neměly mít nárok ( a prosím netahejte sem ojedinělé případy, kdy jsou děti týrány nebo zneužívány, mluvím o většině standardních rozvodů, kde si rodiče vzali děti jako nástroj své pomsty)

Veronika Seifertová, Praha
Pondělí, 19.listopadu 2012, 18:33:13

Společnost a svět je v krizi. Rozděl a panuj, to je heslo manipulátorů a skrytých skutečných vládců zaštítěných většinou ctnostnou anebo sympatickou osobou která mluví alespoň z půlky pravdu a ve kterou lidé uvěří. (Adikia - manipulátorka je Asenová) Lidé jsou rozděleni ve všech směrech.

Muži a ženy jsou rozeštvaní a jak je vidět do boje za "SVOU" pravdu se pouští s vervou a hájí své pozice.

Vrcholem tohoto šíleného klání jsou exekuce dětí. Důsledek nižší porodnost a strach mít děti a to na obou frontách boje.

Se samotným mužem a samotnou ženou se dá lépe manipulovat.

Také jsme rozděleni na pravici a levici a zatímco se hádáme nastává totalita a centralizace moci ve všech směrech zaváděná postupně pod záminkou modernizace a pod záminkou touhy být větší a zajištěnější.

Společnost místo aby byla nezávislá se centralizuje a jedinci, místo aby drželi spolu se rozdělují.

Děti ztrácí své skutečné ochránce - rodiče, zato mají svá práva.

Jsou zanedbané, přehlušené informacemi a dezinformacemi a mají deprese. Proto také zkoušejí drogy víc než kdy jindy.

Přesto vím, že mnoho lidí je ve skutečnosti slušných a dělají co mohou. I já se považuji za jednu z nich. Proto také než se pustím do boje, alespoň občas( ne vždy se mi to povede), se snažím zamyslet v širších souvislostech. Oni .... vědí že jsme přetíženi systémy a lehce se dáme obalamutit logickými a líbivými slovy a proto splétají čím dál tím složitější systém.

Bylo by dobré přijít na to kdo jsou oni manipulátoři a konečně s tím něco udělat. (Adikia- manipulátorka je Asenová. Co s ní udělat? Zabavit všechen majetek a zavřít na doživotí!)

Eva Malíková, Uherské Hradiště
Pondělí, 19.listopadu 2012, 17:20:55

Řeknu to takto,souhlasím aby neplatič dostal exekuci/na plat ,či na něco jiného/,ale v žádném případě ne Soukromými exekutory...tohoto úkolu by se měli zhostit exekutoři státem placení a především by měli donutit toho člověka platit a ne jej ožebračit.S takovými exekucemi máme bohaté zkušenosti a rozhodně s nimi nesouhlasíme.Především by měla v této věci proběhnout změna zákonů,exekuce na alimenty nic neřeší..obzvláště když se dostane do rukou těmto nenažraným bestiím jako jsou soukromí exekutoři.Já bych tedy věděla rozhodně o lepších postizích pro neplatiče alimentů a rozhodně bych nenechávala nezaplacené 4 platby...okamžitě po první nezaplacené platbě alimentů bych klepala u neplatiče....Než se totiž exekuce vyřídí a proběhnou kolem nich patřičné tanečky ,tak se může stát,že matka s dětmi se ocitne v takové tísni,že bude mít velký problém se z ní dostat.A dneska,upřímně řečeno...v tomto případě,pak není daleko k tomu aby s celou svojí rodinkou skončila na krchově...stačí když jí rupnou nervy...a neštěstí je hotové.

Květoslav Zahrádka, Jihlava
Pondělí, 19.listopadu 2012, 16:30:08

Chapu mamy deti,to jiste,ale nechapu urceni castky 7tis.Dle zakona o rodine se v nem pise,ze rodice jsou pobinni se na vychove a rozvoji poddilet stejnou merou,podle svych moznosti a schopnosti.Pokud investuji 7tis vyzivneho a matka da 7tis, je to pro dite 14tisic,co mnozi samotni pro sebe nemaji,nektere platy jsou na 11tisicich,nacez ten rodic potrebuje take nekde bydlet a tedy platit,aby byl schopen vubec pracovat.Toto je tema na velmi rozsahlou diskuzi.Je mraky fakt pro a proti.Tim ze splodim dite,jeho mati odemne pak utece budu potrestan na 18az26 let vysokou platbou?Asi si to se necham podvazat.Protoze fakt na 7litrovy alimenty nemam

Jaroslav Packa, Jablonec nad Nisou
Pondělí, 19.listopadu 2012, 16:25:55

No jak se do toho zapojil zloděj Vrána tak cití dobrý kšeft.Jen se na něj klidně obraťte.On bude myslet první na svou kešeni a pak možná na vás. Exekutoři upřednostňují nejdříve svoje zisky. Co zbyde, milostivě dají matkám s dětmi.

Neplacení výživného je nemravné ale:

Exekuce musí mít zcela jiný princip než dnes – cílem musí být uspokojení věřitele a nezničení dlužníka, nikoli obohacení exekutora, případně právníků.
Tomio Okamura

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Ministr spravedlnosti ČR

JUDr: Pavel Blažek