11.07.2013 23:39

Máme novou vládu

Modří zmrdi se příliš rychle oklepali z počátečního šoku a reálně hrozilo zasahování do trestního řízení, kdy se zmrd Blažek dožadoval „vysvětlení celého zásahu“ (celé znění je dostupné na stránkách Ministerstva zlovůle nebo zde Ministr Blažek: Žádám odpovědi od nejvyššího státního zástupce). Dnes nastupuje nová vláda, která rozhodně není žádným zázrakem, ale plní svůj jediný a zároveň nejdůležitější úkol, odstavit absolutně nejhorší vládu zmrda Nečase od koryta a moci.

Za dané situace je otázkou, zda vůbec bude nejvyšší státní zástupce Zeman na dopis zmrda Blažka reagovat nebo půjde rovnou do koše, a pokud něco napíše, budou to všeobecné žvásty, jak všechno probíhalo naprosto v pořádku. Tohle všichni rozvedení otcové dobře znají, když si stěžují na postup soudních stolic apod. Tak teď si to užijí modří zločinci, protože nové ministryni zlovůle Benešové bude nicotná odpověď Zemana bohatě postačovat a rozhodně to nebude nijak dál rozmazávat. Vždyť právě proto tam byla instalována.

Sociopat Blažek stihl za jeden rok ve funkci napáchat tolik zla, že tím několikrát předčil všechny zločiny, které napáchali všichni jeho předchůdci dohromady. Protože nebyl poslancem, jeho držkopád je famózní. Z funkce ministra letí zpět do komunálního odpadu, kde jej modří zločinci před rokem vyhrabali. Pro Adikii to je bolestné loučení, protože čím větší blb, tím se do něj lépe strefuje.

Podle dostupných informací z Ministerstva zlovůle utíkají další ódésácké krysy. Fanatik Volák, se však svojí židle drží jako klíště, přestože je také členem zločinecké organizace ODS. Na všechny jednou dojde!

Velká část lidí uvítala ukončení vlády zmrda Nečase a jmenování vlády Rusnoka. Pochopitelně se najdou i nespokojenci. Uražená zkrachovalá knihkupkyně Němcová utekla z Pražského hradu, jen aby si nemusela přiťuknout s novou vládou, která jí vyfoukla premiérské křeslo před nosem. To však nic není proti tomu, jak byl z jmenování vlády Rusnoka nepříčetný Hitler.

—————

Zpět