27.06.2013 09:18

Moderátor Jan Kraus si Blažka oblíbil

„Mým oblíbencem je pan Blažek, který možná zcela protiprávně požádal o přešetření něčeho, co přešetřovat nemůže“, (poz. Adikia – kukly a beranidla při zatýkání politické matrace Nagyové) říká oblíbený moderátor Jan Kraus. „Neva. Dyť je jen ministrem spravedlnosti.“, dodává ironicky, protože média se tomu příliš nevěnovala a místo toho sčítala kukly a beranidla.

Líbí se mi, jak si často při projevu olizuje rty. Dělám to samé. Když piju pivo. Kvůli pěně. To je můj zvláštní problém se zmíněným panem ministrem, že při jeho projevu se mi hned vybaví putyka, někde kousek od Brna,“ vysvětluje Jan Kraus.

Zdroj Parlamentní listy.cz Jan Kraus se vysmál hvězdám ODS

Při sledování projevů sociopata Blažka mám podobný problém, ale protože nepiji pivo a mám rád zvířata, vybavuje se mi jeden malajský medvěd (Helarctos malayanus) z mojí oblíbené zoologické zahrady v Ústí nad Labem. To je místní hvězda a u výběhu těchto medvědů je tak vždy plno dětí. Méďa (ve skutečnosti je velmi nebezpečný prevít) pro pobavení návštěvníků vytrvale celý den předvádí svůj oblíbený „trik“. Nejdříve slupne „bobíka“ a pak se další dvě hodiny oblizuje po celé tlamě až za ušima. Je to naprosto neuvěřitelné, ale tihle méďové milují termity, a aby se dostali ke svojí pochoutce, mají neskutečně dlouhé jazyky.  U výběhu je umístěna cedule s upozorněním, že méďové jsou již staříci a tak mají různé nemoci a vrtochy.

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.  


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!