03.10.2013 09:44

Na každou svini se vaří voda

Novinářská kanálie Rudé právo a Novinky.cz se zamýšlí nad tím, jak zmrd Prasečas dostojí svým závazkům, když jeho plat v novém zaměstnání tyto závazky ani zdaleka nepokryje. Stejný problém však řeší tisíce rozvedených otců, ale to zločinnému systému zaprodaná novinářská kanálie neřeší.

Nečas z platu u Langera nemůže vyjít, jeho příjem je „standardní”

Jeho příjmy v novém zaměstnání mu totiž podle zjištění Práva nemohou pokrýt ani nutné finanční náklady spojené s jeho rozvodem.

Ty se pohybují v řádu desítek tisíc korun měsíčně, a i proto někdejší předseda vlády nedávno prohlásil, že hledá práci s odpovídajícím příjmem, tedy kolem 150 tisíc korun. To se mu ale zjevně nepovedlo.

Celý článek zde Nečas z platu u Langera nemůže vyjít, jeho příjem je „standardní”

Že se zmrd Prasečas dostane do obrovských finančních problémů, bylo všem zkušeným rozvedeným otcům jasné už v den, kdy byly zveřejněny informace o výsledku rozvodového řízení. Zmrd Prasečas si hrál na „správného otce“, který rozvodem rozhodně nechce poškodit svoje děti a přestože byl zastupován advokátem (přesněji -právě protože byl zastupován advokátem), dobrovolně odevzdal většinu majetku bývalé manželce a na děti si nechal vyměřit „raketu“ výživné. V okamžiku, kdy byl zmrd Prasečas odstaven od koryta, začaly odpočítávat hodiny jeho finanční likvidace, na kterou se s neskrývanou radostí všichni těšíme. Pochopitelně to nebude hned, protože zmrd Prasečas a jeho domina sekretářka (dnes manželka) Nagyová si něco nahrabali pod polštář, ale jednoho dne to přijde!

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE