22.06.2013 15:51

Na právní stát opět můžeme zapomenout

Tento týden rozhodoval Senát o nových a staronových ústavních stolicích. Socani, kteří mají v Senátu jasnou převahu, v nedávné době podali k Ústavnímu stolci celou řadu podmětů na zrušení zločinných zákonů a ústavní stolice v čele s autorem zlodějské přísudkové vyhlášky Rychetským jim naplili do tváře.  Jeden by tedy očekával, že Rychetský a Výborný nemají nejmenší šanci na opětovné zvolení.

Autor zlodějské přísudkové vyhlášky Rychetský, který jako předseda Ústavního stolce za celé funkční období nebyl schopen (přesněji ochoten) vynutit závaznost nálezů Ústavního stolce u obecných stolic, byl zvolen naprosto hladce a pouze o jediný hlas neprošel Výborný.

Socani tak názorně předvedli svoji populistickou politiku, kdy okázale bojují proti zvěrstvům současného zločinného systému, ale do funkce opět dosadí Rychetského, který všechny zločiny „posvětil“. Nutno zároveň dodat, že podle počtu hlasů, se na opětovném zvolení Rychetského museli významnou měrou podílet i senátoři dalších stran. Hlasování je však bohužel tajné, a tak se nikdy nedozvíme, kdo ze senátorů má zájem na udržení lidsko-právního kola štěstí provozovaného Ústavním stolcem pod vedením Rychetského. Výborný ale nemusí litovat, že nebyl zvolen, protože dle slov socanského předsedy Senátu Štěcha „jistě najde další uplatnění v justici“. Jinak řečeno, nepopulárnímu Výbornému najdeme nějakou slušnou trafiku a nahradíme jej méně „profláknutými“ soudními stolicemi Nejvyšší stolice  Kateřinou Šimáčkovou Ludvíkem Davidem.

O těchto stolicích se toho z oficiálních zdrojů příliš nedozvíme a mlčí i „špion“ Google, avšak s ohledem na skutečnost, že se obě stolice podílely na právním a hlavně morálním marasmu z nejvyšších pater obecné stolice, rozhodně nelze očekávat, že by se na jejich právních názorech a mravním kreditu jmenováním k Ústavnímu stolci něco zásadně změnilo. To také bylo vidět na tiskové konferenci po jejich zvolení podle toho, jak spokojeně chrochtal zločinec Rychetský, že je tak na řadu let opět odložena nezbytná reforma justice, která logicky musí začít od Ústavního stolce neboť  ryba vždy smrdí od hlavy.

Záznam tiskové konference po zvolení nových ústavních stolic ZDE

Všech patnáct korýtek na Joštově třídě v Brně je tak plně obsazeno a jen šrot nás přijde na téměř dva milióny měsíčně, což je za lidsko-právní nejistotu docela luxus.

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.