26.11.2012 20:31

Náhrada za úskočnou kriminalizaci – pozvánka na jednání

Vážení přátelé,

pokud vás zajímá problematika odškodňování,dovoluji si vás pozvat na jednání o náhradě škody za mojí úskočnou kriminalizaci, které se bude konat dne  

30. listopadu 2012 v 10:45 hod.

u Obvodní stolice pro Prahu 2

v místnosti č. dv. č. 101/přízemí (přístavba), Francouzská 19.

Ve věci mě bude zastupovat vynikající mladá advokátka Mgr. Lucie Vaverková, která byla mým strážným andělem při všech úskočných úkonech vršovické mafie a totálně rozložila všechny soudní stolice, které proti mně svědčily, zejména pisatele trestního oznámení komouše Járu Pytlouše.

Žalovaná (Ministerstvo zlovůle) si myslí, že omluva ukrytá kdesi v hloubi dopisu je postačující a zdráhá se mě odškodnit za nemateriální újmu. Úskočná kriminalizace je podle ní naprosto bežný způsob života občanů, zejména pokud se brání otřesné kvalitě práce „profesionálů a čestných lidí“. To však ve sporu o náhradu škody není podstatné, kdy není pochyb o tom, že došlo k nesprávnému úřednímu postupu, ale když chce mít žalovaná tu ostudu, velice rád předložím důkazy, že „profesionálové“, kteří rozhodují o životních osudech lidí, vykonávají svoji funkci naprosto ledabyle. Jedna soudní stolice otočí smysl žaloby, druhá tu stolici (odůvodnění) překopíruje do svojí stolice.  

Spolu s advokátkou Mgr. Vaverkovou vás všechny prosím o vypnutí mobilních telefonů, zdržení se jakýchkoliv rušivých projevů v průběhu jednání, a pokud nestihnete začátek jednání, nevstupujte do jednací místnosti. Nechceme, aby soudní stolice zneužívala těchto situací k rozbíjení našich argumentů.  Děkujeme za pochopení.

Luboš Meszner

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!