18.12.2013 11:14

(Ne)vydařená blokáda exeteroristů

Včera se v Brně konala blokáda exetroristického úřadu manželky bývalého nejhoršího ministra zlovůle odesáckého zmrda Blažka. Přestože se očekávala obrovská účast ožebračených lidí, blokády se jich nakonec účastnilo asi „jen“ dvacet.

Zdroj Parlamentní lisy Blokáda exekutorského úřadu skončila fiaskem

Podle někoho je to totální fiasko, podle Adikie je to vcelku povedená akce. V první řadě je totiž otázkou, zda si pořadatel této akce pan Jiří Bezděk opravdu myslel, že přijde sto tisíc lidí nebo to byla jen fabulace za účelem přilákání pozornosti médií a vytvoření nejistoty exeteroristů o svoji bezpečnost (což by jim jedině prospělo).

Pokud jde o celoplošné a veřejnoprávní novinářské kanálie, zde se pan Bezděk tvrdě přepočítal, protože jsou s exeteroristy svázány pupeční šňůrou a rozhodně nebudou šířit informace proti svým lidem. Tohle už rozvedení otcové velmi dobře vědí, kdy jsou přísně cenzurovány informace o svévolném vyměřování výživného jen podle momentální nálady soudních stolic bez ohledu na skutečný příjem povinného a z nešťastných otců, objektivně neschopných plnit nehorázné výživné, jsou vytvářeny nelidské zrůdy, které si nic jiného, než těžký žalář a „znárodnění“ veškerého majetku exeteroristy nezaslouží.   

Zločincům zaprodané novinářské kanálie prahnou pouze po bulvárních informacích (viz. skrytý odposlech Rusnoka a zmrda Picka Já to zaplatím) a o věc by se zajímali až teprve tehdy, kdyby úřady spřátelených exeteroristů byly vypáleny a několik se jich houpalo na lampách pouličního osvětlení. To však pochopitelně s obsáhlým odsuzujícím komentářem, ačkoliv veškerou odpovědnost by za to nesli zločinci jako je homosexuální deviant Pospíšil a otrocký sexuální úchylák Prasečas, kteří exetrorismus a vykořisťování lidí posvětili na zákon.

 

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.