14.03.2013 14:06

Nečasi, ty jsi vážně kretén!

"Velezrádce hradčanský" se poslední den ve funkci prezidenta rozloučil s vládou. Poté byla uspořádána tiskové konference, při které na vládě nenechal niť suchou. Šmejd Přesčas se přitom ustrašeně ošíval, jako usmrkanec čekající na pohlavek od plísnícího taťuldy. Když se pak dostal ke slovu, chvalozpěvy na vládu pod jeho vedením nešetřil. Kdo pamatuje stranické projevy komunistických pohlavárů minulého režimu, vychvalující vymoženosti socialismu v naprostém rozporu s realitou, jistě pochopil, že se kromě změny komunistických symbolů na modrého ptáka od té doby vlastně vůbec nic nezměnilo. To bylo hodně i na Klause a po fanatickém projevu šmejda Přesčase do ticha utrousil: „To sou silný slova“. Citlivé mikrofony to však zachytily. Oba šmejdi si však rozhodně nemají co vyčítat.

Novoroční projev prezidenta Klause 2008

Dnes asi žijeme v nejlepším období naší země, v jakém jsme kdy žili. Co jiného naznačuje obrovský nárůst hypoték, než víru v dnešek a hlavně budoucnost.

Blesk.cz Klaus: Žijeme asi v nejlepším možném období naší země
Videozáznam Česká televize. cz  Novoroční projev prezidenta republiky Václava Klause 2008

To byla také hodně silná slova, kdy většina lidí si myslela, že hůře už snad ani být nemůže. Aniž by Klaus sám tušil, jako prognostik se nemýlil. Vláda šmejda Přesčase nám názorně převedla, že může být dokonce snad ještě hůře než za bolševika.

Na tom, že Klaus svojí poznámkou „setřel“ šmejda Přečase, by v jeho případě nebylo až tak nic zvláštního, ale ten jeho nezaměnitelný sebestředný pohrdlivý tón, dal těmto slovům mnohem hlubší význam. Klaus tak paradoxně až poslední den prezidentování udělal asi nejlepší prognózu za celý svůj život.

„Nečasi, ty jsi vážně kretén!“
 

Pozornému oku jistě neuniklo, jak se šmejdovi Přesčasovi vytrácí rosolovitý ovar z obličeje a plandá na něm sako jak na strašákovi do zelí (okolo krku je to vidět nejvíce).  Adikia tak s nezměrným potěšením sleduje, jak báječně mu neprospívá mimomanželský život a neodvratně se hroutí jeho kariéra. Teď už jen vyměřit tučné výživné na děti, pak vykopnout od koryta a dílo bude dokonáno.

V příštích volbách si o šmejda Přesčase
už nikdo neotře ani špinavé poloboty.

Snad jedině pan Hodina ze Střídavky.cz  bude plakat,
kdeže jsou ty zlaté časy ODSáckých šmejdů.

—————

Zpět



ADIKIA PŘEDSATVUJE
předseda odborového svazu soudců
(Soudcovská unie)
JUDr. Tomáš Lichovník

„Alkohol za volantem nemá vliv na funkci soudce.“

„Soudce je také jen člověk.“

Plat soudce 100 000,- Kč
Definitiva 
Odpovědnost žádná
Zákonem chráněná osoba
Zdarma ozbrojená ochranka

Kdo ze smrtelníků to má?!


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
prezident Exekutorské komory

Mgr. Ing. Jiří Prošek

Nevlastníte-li nic, stejně vám to vezmeme!

Váš exekutorský úřad.