18.09.2013 13:52

Novinářská žumpa Reflex

Volby by asi měly být častěji, protože zde se ukáže, kdo je kdo. Při přímé volbě prezidenta se odkryli šmejdi v otcovském hnutí, kteří nám podrážejí nohy podporou ODS a TOP 09, přičemž právě tyto zločinecké strany stojí za těmi nejodpornějšími protiotcovskými zákony (domácí násilí, exekuce, trestání za reálně nesplnitelné výživné). O novinářích si jistě nikdo nedělá žádné iluze a šmejdy propagující rozvodový průmysl jako je Pepek Vyskoč Koukal z Rudého Práva už jsme proKoukli. Odstavení zločinců od moci naplno odkrylo asi největší novinářskou žumpu Reflex.

Karikatura prezidenta Zemana je naprosto v pohodě a proti tomu nelze říct jediné slovo. Není však úplně jasné, proč by měl někdo „zastavovat Zemana“, když si ho většinovým hlasem zvolili občané?! Vysvětlení najdeme hned pod palcovým titulkem:

„Udržme parlamentní demokracii, nezávislou justici a svobodná média“

Čím je ohrožena „parlamentní demokracie“, když prezident Zeman vypsal volby a každý občan si může svobodně zvolit svého poslance? A o jaké parlamentní demokracii je řeč? O té, která zde byla posledních 23 let? Ohroženi jsou jedině volně přebíhající političtí prostituti, politické matrace a zločinecké organizace ODS a TOP 09, které budou vůbec rády, když se dostanou do Parlamentu, protože korupčního politického systému už má většina občanů plné zuby.

O jaké „nezávislé justici“ je řeč? O té, která je zaplevelna normalizačním komunistickým lidským odpadem, který ztratil morální právo rozhodovat o lidských životech? Nebo o té „nezávislé justici“, kde jeden zločinec kryje překrucování zákonů či důkazů druhého? Nebo o té, která nechává na svobodě zkorumpované politiky či šmejdy rozkrádající státní pokladnu na předražených zakázkách a do kriminálu zavírá pro společnost nijak nebezpečné nešťastné otce, kteří nejsou schopni plnit nereálně stanovené výživné? Nebo snad o té „nezávislé justici“, která podle jakési pověry považuje rodiče s vagínou za zásadně lepšího rodiče?

O jakých nezávislých médiích je řeč? O novinářích, kteří jen přebírají oficiální tiskové zprávy vládnoucích zločinců, aniž by se zabývali podstatou problému? Nebo o novinářích, kteří zamlčují, jak je rozvedeným otcům vyměřováno výživné bez zákona jen podle nálady soudních stolic? Nebo snad o těch, kteří dělají skrytou reklamu rozvodovému průmyslu, který parazituje na neštěstí dětí rozvedených rodičů? O novinářské žumpě jako je ta v Reflexu?

Na takovou demokracii, nezávislou justici a svobodná média
se většina lidí může jedině vys..t!

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.  


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.