28.01.2014 12:27

Od Miloše se možná dočkáme překvapení

Pro mnohé bude jistě překvapením, že od prezidenta Zemana přišla odpověď na můj email, kde jsem jej žádal o dodržení slova nejmenovat do vlády mravní lidský odpad bez odborných znalostí, ačkoliv jsem mu pochlebováním nelezl do konečníku a jasně jsem dal najevo, že bych si na Pražském hradě představoval úplně někoho jiného (Pevně věřím, že nejste zlý člověk). Tak by to ale mělo správně fungovat, kdy při komunikaci s politiky skutečně není potřeba provozovat řitní alpinismus jako podnikatel s neštěstím rozvedených otců Hodina a jeho nohsledové. Politici jsou ve funkcích pro nás pro občany a jsou za to placeni z našich daní bez ohledu na to, zda jsme jejich slepými obdivovateli či odpůrci.

Protože se prezident Zeman poctivě připravuje na olympiádu v Soči (video ZDE), přišla odpověď od jeho osobního „trenéra“ Vratislava Mynáře. Ačkoliv Ústava ČR prezidentovi nedává příliš velký prostor na korekci návrhu na jmenování vlády „Ozubené plešky“, podle obsahu odpovědi se však od prezidenta Zemana možná dočkáme nějakého překvapení. Kdo jiný by to měl vědět lépe, než právě jeho osobní „trenér“.

Vážený pane Mesznere,

děkuji Vám za Váš e-mail ze dne 18. ledna t.r., ve kterém se vyjadřujete ke jmenování nové vlády.

Sděluji Vám, že pan prezident přistupuje k jednotlivým kandidátům uvážlivě. Jeho jednání je však limitováno ústavním rámcem.

Vážím si Vašeho názoru a věřím, že prezident republiky alespoň částečně naplní Vaše očekávání.

S pozdravem

Vratislav Mynář

Momentka z pověření „Ozubené plešky“ k sestavení vlády. Pokud máte rozostřený obraz, nehledejte chybu ve vašem monitoru aneb těžký život virotika.

—————

Zpět



ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE