19.08.2013 00:11

Ohlédnutí za Prahou plnou bukvic 2013

Omlouvám se všem čtenářům Adikie, ale z vážných rodinných důvodů jsem tento rok nemohl navštívit s kamerou festival nechutnosti a zvrácenosti Praha plná bukvic 2013. Podle obrázků, které jsme mohli vidět v televizi, se stejně jako v loňském roce spíše jednalo o veřejnou travestišou. To může být za určitých okolností zábavné, jako slavné číslo mima Jaroslava Čejky, kde napodoboval zpěvačku Tinu Turner.

V centru Prahy se však předváděli úchylové, kteří se sexuálně ukájejí převlékáním za opačné pohlaví. To už tak moc zábavné není, zvláště když si uvědomíme, že i pro opatrovnické stolice je zásadně lepším rodičem žena. Někteří rozvedení otcové se pak ze zoufalství chtějí zbavit svého největšího hendikepu, svého penisu, nikoliv protože jsou transsexuálové (žijí v těle opačného pohlaví), ale protože to je zřejmě jediná cesta, jak se stát rovnoprávným rodičem. Jistým provizorním řešením by tedy mohl být travestismus. Rozvedený otec by na veřejnosti vystupoval jako žena, a pouze ve skrytu domova by se mohl vrátit do původní zrůdné mužské podoby. Pochopitelně by však bylo nutné doplnit Trestní zákoník o trestný čin porušování výstrojové kázně.

Budoucí generace to budou mít podstatně snadnější, protože manželské páry již budou zásadně stejného pohlaví. Někteří zpátečnici však poukazují na určitý „technický“ problém při snaze o zplození dítěte. Moderní pravicové strany proto již dnes usilují o podpůrné legislativní změny. Například poslankyně pokrokové ODS Jana Černochová se výrazně zasazuje za zákon, který by homosexuálním párům umožnil adopci dětí. Toto moderní rodinné právo je k nám importováno především ze „západního“ světa a festival Praha plná bukvic 2013 proto významně podpořil zdejší americký velvyslanec. Ačkoliv tedy od našich západních spojenců nemůže očekávat, že by nám v budoucnu pomohli vyřešit populační problém, je prezident Zeman napadán pravicovými stranami jako TOP 09, které rovněž podporují moderní rodinné právo (záštitu na festivalem Paha plná bukvic ržel sám primátor Hudeček), že naši zemi směruje ke spojenectví s Ruskem. To je však velmi prozíravý kok, kdy v Rusku jsou svazky stejného pohlaví tvrdě potlačovány a tradiční rodiny tak stále „produkují“ děti, které však často nejsou schopny uživit a tak by k nám mohli být importovány. Američani se o to už pokoušeli, ale marně.

Musím se smát, když někteří otcovští aktivisté ze sebe dělají těžké pravičáky a každý kdo nevolil ODS nebo hráběte Schlafenberga je levicový idiot.

Levici nepotřebujeme – její program provádí pravice

„Navzdory letním vedrům přituhuje,“ zahájil shromáždění předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín. Ten v pátek předal protestní nóty americké, francouzské i britské ambasádě. Stejně jako vloni podpořil americký velvyslanec v České republice homosexualistický festival Prague Pride, který v těchto dnech v hlavním městě probíhá. „Homosexualismus je programově internacionální, o čemž svědčí podpora americké ambasády,“ pokračoval.

Připomněl i záštitu, kterou festivalu poskytli pražský primátor Hudeček z údajně konzervativní TOP 09 a poslankyně ODS Jana Černochová. Ta se výrazně zasazuje za zákon, který by homosexuálním párům umožnil adopci dětí.

„K čemu mít levici, když k prosazování sociálně inženýrských plánů máme pravici?“

ptal se Michal Semín v reakci na tristní stav, v jakém se česká pravice nachází.

Celý článek ZDE

Zdroj Parlamentní listy .cz

Kdo je tedy v tom našem otcovském hnutí vetší levicový idiot? Zoufalí rozvedení otcové, kteří nechtějí podporovat levicové protiotcovské strany a nemají koho jiného volit, protože zde není žádná konzervativní pravicová strana s šancí se dostat do parlamentu nebo ti, co o sobě tvrdí, že jsou pravičáci, přičemž aktivně podporují zrůdné sociální inženýrství údajně pravicových stran ODS a TOP 09? A stejní „pravičáci“ pak „demonstrují“ s transparentem „Děti potřebují oba rodiče“ proti akci Praha plná bukvic podporované „pravicovými“ sociálními inženýry.

Tak až potkáte nějakého rozvedeného otce a bude vám říkat, že je pravicově zaměřený, proto bude volit ODS nebo TOP 09, tak mu rovnou jednu mázněte po tlamě, aby se hodně rychle vzpamatoval! Jinak se zde nic nezmění ani za dalších 20 let!  

  

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.