17.11.2012 10:41

Oko za oko, krádež za krádež

Husarský kousek se povedl české odnoži hnutí Anonymous hackerské skupině Czechurity Hacking. Ta včera napadla webové stránky Exekutorské komory a jako lusknutím prstu jim ukradla (smazala) zdrojový kód stránek, který pak umístili na server pro sdílení souborů. Zdrojový kód obsahuje úplný seznam exekutorů (to by jeden nevěřil kolik těch šmejdů je), včetně adres, telefonů apod.

"Jelikož exekutoři neprávem zabavují majetek nevinným občanům, rozhodli jsme se zabavit jejich databázi, kterou si můžete volně stáhnout.“

 

https://www.filedropper.com/ekcrcz

(Adikia - pokud nemáte čím otevřít soubor sql, tak to ani nestahujte.)

Czechurity Hacking

Zdroj Facebook AnonymousCzech Czechurity

Exekutorské komoře (administrátorovi) se podařilo stránky v ktrátké době obnovit a fakticky se ani nic nestalo, protože databáze (seznam) exekutorů je volně dostupný, ale novináři na to zabrali a zpráva o napadení exekutorských stránek se médii šířila rychlostí blesku. Tím se vše dostalo mezi lidi, kteří s tímto „ohavným“ činem veskrze sympatizují.

Odvezdáním neomezených pravomocí do rukou sokromých osob často s velmi pochybným morálním kreditem spolu s nehoráznými odměnami udělalo z vymáhání dluhů legální nelidskou zlodějinu. Velký podíl na tom má především naše soudní stolice, která díky svému přepjatému formalismu dala nelidské zlodějině zelenou.

Nesplácet dluhy je nemravné, ale pokud žijeme v právním státě, nemůže být nemravné ani vymáhání dluhu, zejména pokud je dluh vykonstruován zlovolným vyměřením výživného.

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
Ministr spravedlnosti ČR

JUDr: Pavel Blažek