26.06.2013 21:18

On je fakt položil, já se na to vyseru, hahaha...

Už dlouho jsem se tak z ničeho neradoval, jako když zmrd Nečas skončil s obrovskou ostudou. To však není nic proti tomu, jak lidový písničkář a politický glosátor Václav Špaček poděkoval Zemanovi za jmenování nového premiéra Rusnoka. Ačkoliv nejsem příznivcem Zemana, za tento krok jej chválím a stejně od srdce se připojuji k poděkování pana Špačka.

 „Tak Miloši Zemane, já ti osobně za sebe chci poděkovat za to osvobození po sedmi letech útlaku. Moc a moc ti za sebe děkuju, ostatně osmdesát pět procent občanů ti děkuje taky,“ říká do kamery Špaček, načež se rozesměje hurónským smíchem, známým již z předchozí nahrávky. „On je fakticky položil, ty vole, já se na to vyseru“ jásá upřímně. „To není možný, ty jsi nejlepší," vychvaluje prezidenta. 

Pan Václav Špaček je opravdu „kolík“. Když zadýchaný zmrd Kuba a knihkupkyně Němcová tvrdili, že ODS nedá vládě Rusnoka ani jeden hlas, doplnil to vysvětlením, že ODS nebude moci pro vládu hlasovat, protože už v té době budou všichni její poslanci ve vězení.

Více zde Parlamentní listy.cz VIDEO Výsměch pravici

—————

Zpět


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.  


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek

Vyšší kultura se hned pozná!