06.10.2013 10:36

Otec koktajícího zpěváka promluvil

Pořad „Československo má talent“ sledují tisíce diváků a krutý životní příběh koktajícího zpěváka pana Sýkory přivedl k slzám nejen ženy (kéž by se jim to tvrdě vrylo do paměti), ale i mnohé muže. Když se takto nečekaně provalila skutečná podoba neštěstí, které díky nelidskému omezování kontaktů dětí s některým z rodičů prožívá tisíce dětí, okamžitě se objevily „zaručené“ informace, že otec pana Sýkory je darebák, který o svého syna nikdy nestál a nezajímal se o něj.

Všude jinde by byl pan Sýkora pro novináře „sólokapr“ a přetrhli by se, kdo o něm první „vyšťourá“ každou maličkost z jeho života. Naše zločinnému systému zaprodané novinářské kanálie o příběhu pana Sýkory zarytě mlčí a zásobují nás absolutně nepodstatnými informacemi, jako koho bude volit Véna Šlohlpero Vrtošivý. Už z toho se dalo tušit, že je zamlčován obrovský problém.

Ani na Slovensku není v otázce rodinného práva situace jednoduchá a ještě před několika lety na tom byli slovenští rozvedení otcové mnohem hůře než my. Dnes však jsou daleko před námi a zásluhu na tom mají především aktivní otcové, kteří se na rozdíl od některých zdejších aktivistů jen nezviditelňují pro naplnění svých podnikatelských aktivit (Hodina – právní poradny Střídavky) či politických zájmů (Papazian-kandidoval do Senátu) a bez těchto osobních zájmů skutečně bojují za práva všech otců. Díky tomu je také úplně jiná situace i v oblasti médií, a přestože otec koktavého zpěváka Sýkory žije u nás, vyhledali si jej slovenští novináři a přinesli s ním obsáhlý rozhovor. Adikii na článek jako první upozornili právě slovenští otcové. Je však třeba upozornit, že pokud jste díky zdejšímu zločinnému systému na tyto věci citlivější, tak to snad raději ani nečtěte! Poslední věta článku je pro zločinný systém charakteristická! Otec je jen chodící peněženka.

Nechcel, aby som odišiel a strašne plakal

Otec koktavého speváka Sýkoru prehovoril: Prečo nekomunikujem so synom

01.10.2013 15:30 - Spevák Miro Sýkora (25) z Česko Slovensko má talent to v živote nemá ľahké.

Už ako šesťmesačný zostal bez otca Petra, ktorý žije v Česku. Práve on mal byť podľa spevákových slov dôvodom, prečo má dodnes problém s rečou a zajakáva sa. Otca aj po rozvode veľmi ľúbil a lipol na ňom. Keď mal päť rokov, psychicky neuniesol rozlúčku s ním, utrpel nervový šok, ktorého následky si so sebou nesie celý život. Jeho otec tvrdí, že od rodiny nechcel nikdy odísť, no jeho manželka mu nedala na výber.

Talentovaný Miro Sýkora sa postavil pred porotu súťaže ČSMT minulú nedeľu a všetkým svojím spevom vyrazil dych. Za silným hlasom sa však skrýva aj silný príbeh jeho rodiny, ktorý podľa jeho slov na ňom zanechal celoživotné následky. Miro je totiž balbutik - zajakáva sa. Pred celým národom vyrozprával príbeh, ako ho opustil otec a práve to bol ten moment, ktorý mu zmenil život. „Nemohol som s ním ísť, tak veľmi som plakal, že som na ústach zmodral a nenabral dych,“ povedal pred porotou mladý spevák.

Ale bola to jeho matka, ktorá už šesť mesiacov po jeho narodení podala žiadosť o rozvod. „Ja som neodišiel. Ona sa nasťahovala k rodičom a prihlásila si trvalé bydlisko s tým, že tam zostane a už sa ku mne nechce vrátiť. Miro ešte nebol na svete. Mali sme spolu byt, ja som bol vtedy vojak. Keď sa narodil, už sme spolu nežili. Podal som si aj žiadosť o preloženie na Slovensko, ale nepustili ma,“ vyrozprával smutný príbeh Mirov otec Peter.

Chcel ísť so mnou

Na osudnú návštevu päťročného syna Mirka si dodnes dobre spomína. „Boli sme u nich na návšteve aj s mojimi rodičmi a hovoril som, že by som si ho niekedy zobral k sebe, ale matka s tým nesúhlasila. Vtedy veľmi plakal, chcel ísť so mnou. Ja neviem, či toto bol dôvod, prečo sa teraz zajakáva. Vôbec mi ho však nechcela dať, žiadal som, aby som ho mohol mať aspoň cez prázdniny, alebo ho zobrať na dovolenku,“ povedal otec nadaného speváka.

Keď som odchádzal, tak veľmi plakal

„Je možné, že aj ja som na vine, ale nie preto, že som odišiel a nechcel ho. Je možné, že tá situácia to mohla ovplyvniť, on sa na mňa naviazal, a keď som odchádzal, tak veľmi plakal. Na vine je to, že sme sa rozviedli, lebo ja som s ním chcel byť a chcel som tam s nimi žiť. Jeho matka sa však chcela rozviesť. Tá situácia mohla byť pre neho kritická, vtedy sa trošku začal zajakávať, ale musel som odísť. Nemohol som u nich zostať,“ pokračoval v rozprávaní Sýkora starší, ktorého táto situácia veľmi mrzela.

Dnes žije v Česku so svojou novou rodinou a s Mirom si len sporadicky napíšu. „Za celý život som ho videl možno 30 dní. Bol som za ním, ale on za mnou nikdy. Stále však na neho platím, keďže ešte študuje,“ dodal na záver Peter, ktorý hviezdne chvíle svojho syna v televízii nevidel.

Malý Mirko bol na otca v detstve citovo naviazaný.

Zdroj Čas.sk Otec koktavého speváka Sýkoru prehovoril

—————

Zpět


 


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
symbol zmrdství

bývalý premiér ČR
Petr Nečas

Otec, který se dobrovolně vzdal svých dětí.


ADIKIA PŘEDSTAVUJE
předseda Ústavního stolce

JUDr. Pavel Rychetský

Nevyšší stolice komunisty zaplevelené stolice.

Otec zločinné přísudkové vyhlášky 

Práva zlodějů Org.23/13 

Odepření práva zlodějům by vedlo k dalšímu prohloubení zásahu do základních práv.