14.10.2013 11:01

Pachatelé mají více práv než oběti

Čím to je, že ačkoliv máme asi 3000 soudních stolic a celou řadu nezávislých médií, v Rudém Právu a následně i na Novinkách.cz se naprosto pravidelně objevuje ksicht bývalého komunisty zločince Sváčka? Tentokrát se však novinářská kanálie titulkem článku trefila do černého!

„Pachatelé mají u nás více práv než oběti. Zároveň se kriminalizují lidé, kteří nic neudělali. Křivé obvinění není totiž postihováno“, říká soudce Sváček.

Novinky. cz Pachatelé mají více práv než oběti 

Kdo jiný by to mohl vědět lépe, než právě zločinec Sváček, který z Městské stolice v Praze vybudoval baštu morálního bahna, které z vlastního prospěchu podporovalo zločinný komunistický režim a dnes rozhoduje o našich životech. Zločinci v talárech jsou natolik široce chráněni zákonem, že jim ani jejich oběť nemůže do očí říct, co si o nich myslí. Dokonce i za zcela oprávněnou kritiku jsou jejich oběti kriminalizováni a tyto křivá obvinění nikdo neřeší.

Příkladem je komouš soudní stolice Jára Pytlouš, pisatel vědomě křivého obvinění z trestného činu, který se nikdy nemohl stát. Trestní oznámení pro křivé obvinění z trestného činu si orgány činné v trestním řízení přehazují jako horký brambor a nikdo se nemá k tomu, zločince Pytlouše jen obvinit, aby nedošlo k promlčení jeho trestné činnosti. Za perzekuci nepohodlného kritika byl Jára Pytlouš dokonce z obvodní stolice povýšen na městskou stolici.

A kdo si vybral zločince Pytlouše do svého "týmu"?
No kdo jiný, než právě zločinec Sváček!  

 

—————

Zpět


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE