02.02.2019 17:52

Potrefená husička zakejhala

Autor: Luboš Meszner

V článcích o prznění Cochmského modelu jsem se ještě ani nedostal k podstatě problému a už mi v emailové schránce přistál vzkaz od paní Novákové ze spolku Cochem. Byl jsem vyzván, abych se „ukázal jako chlap“. Svého pinďoura vám rozhodně ukazovat nebudu, ale ten její email velice rád zveřejním v plném znění.

Dobrý den, pane Mesznere, 

chápu Vaše ublížení a frustraci. Možná i Váš vztek z toho, že jste nebyl vpuštěn na seminář, na který byli pozváni zástupci profesí podílející se na řešení rodičovského konfliktu. Co už chápu méně, je Vaše potřeba lhát a škodit, ale budiž, je to cesta, kterou jste si vybral sám. 

Semináře realizované z dotace nadace Sirius proběhli ve 13. krajích. Vždy ve spolupráci s krajským úřadem. Byl o ně velký zájem a počet účastníků ze všech seminářů je hrubým odhadem okolo 1200. 

22.9.2017 - Olomouc

12.11.2017 - Jihočeský kraj

27.11.2017 - Jihomoravský kraj 

25.1.2018 - Královéhradecký kraj

2.3.2018 - Pardubický kraj 

20.3.2018 - Plzeňský kraj 

27.3.2018 - Karlovarský kraj

28.3.2018 - Ústecký kraj 

19.4.2018 - Liberecký kraj

15.6.2018 - Zlínský kraj

2.11.2018 - Moravskoslezský kraj 

5.11.2018 - Hlavní město Praha 

30.1.2019 - Středočeský kraj 

Jako novinář jistě víte, jak si zdroje ověřit. Nakonec většina krajů vydávala v souvislosti se seminářem tiskovou zprávu, dohledat se to dá snadno. 

Doufám tedy, že se ukážete jako chlap a v pokračování bude omluva a odvolání nařčení ze špinavých kšeftů. A nebo ne - jak jsem již psala, je to Vaše věc. 

Mějte se dobře, s přátelským pozdravem 

Markéta Nováková
Cochem.cz, z.s.
 

Předně musím říct, že jsem nijak nezpochybňoval, že by se uvedené semináře nekonaly. Zároveň je však potřeba říct, že jsem od paní Novákové na tyto semináře nikdy nedostal pozvánku s tím, abych jí zveřejnil na Adikii, kterou každý den navštěvuje několik tisíc čtenářů z celé republiky. Možná je to ale tím, že se Adikia zaměřuje pouze na výživné. Pozvánky se však neobjevily ani na jiných portálech, které se na tuto problematiku zaměřují. Nevyužít takovou reklamu, aniž by za to ze svého dotačního balíčku musela vydat jednu jedinou korunu, to rozhodně nesvědčí o zcela čistém úmyslu šířit vzácné myšlenky německého soudce Rudolpha. Moje pochybnosti, pro koho vlastně byly pořádány ty semináře, paní Nováková tedy nijak nerozptýlila, proto se také nebudu za nic omlouvat.

Dlouho jsem přemýšlel, kam mám paní Novákovou zařadit. Jde jí opravdu o potřebnou změnu zrůdného opatrovnického systému nebo je to jen další parazit na neštěstí rozvádějících se rodičů a jejich dětí? Po tomto jejím emailu v tom mám naprosto jasno.

Z čeho paní Nováková dovozuje, že zrovna já se cítím ublížený a jsem něčím frustrován? Cožpak může v lidském životě někoho potkat větší štěstí, než trvale rozvrácený vztah se synem, ekonomická likvidace skrze výživné stanovené v rozporu s čl. 4 LZPS nebo trestněprávní šikana za oprávněnou kritiku soudních stolic???

Je zcela evidentní, že paní Nováková si velice rychle osvojila rétoriku soudních stolic a všelijakých přiblblých ultrafeministek.

 A takové husičce máme uvěřit, že chce polidšťovat zrůdný opatrovnický systém???

Jen velice nerad se nad někoho povyšuji, ale za práva rozvedených rodičů a jejich dětí jsem bojoval už v době, kdy se husička Nováková ještě nejspíše pochcávala do plen. Ponechám však na uvážení čtenářů, kdo z nás dvou působí důvěryhodněji, kdo z nás chce někomu škodit a kdo má skutečně zájem na polidštění zrůdného opatrovnického systému.

Právě proto také budu v článcích o prznění Cochemského modelu pokračovat. Jen musíte mít strpení, protože na rozdíl od husičky Novákové se živím poctivým řemeslem a mohu se tomu věnovat jen ve svém volném čase.

—————

Zpět


HLEDEJ NA ADIKII

Použijte funkci 

HLEDAT zadáním klíčového slova.

 


KONTAKT ADIKIA

infoadikia@seznam.cz


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

ministr nespravedlnosti vylosovaný přes noc z klobouku

SIMSALA BIM

JUDr. Jan Kněžínek, Ph.D.

pro zvětšení klikni na obrázek


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

ministryně asociálního ministerstva práce

Dipl.-Pol. Jana Maláčová, MSc.

pro zvětšení klikni na obrázek


ADIKIA PŘEDSTAVUJE

justiční rekordmanka

ing. Taťána Malá

CELÝCH 13 DNŮ

byla v čele

Ministerstva nespravedlnosti

pro zvětšení klikni na obrázek

písnička

CONTROL(k)A