08.07.2011 21:30

Pozvánka k soudu – pokračování PŘÍBĚHU

Je to více jak rok, kdy jsem podal návrh na úpravu výživného pro mého syna podle tabulek výživného vydaných Ministerstvem spravedlnosti.

Od té doby se soudu marně snažím vysvětlit, že od syna žádné výživné nežádám.

Z jednoduchého matematického příkladu, který zvládne žák prvního stupně základní školy, tak soud vytvořil monstrproces, který dnes zasahuje do ústavně právní roviny a zaměstnává i orgány činné v trestním řízení. Jen protože jsem si dovolil písemně kritizovat otřesnou kvalitu práce soudců, jsem trestně stíhán za „urážení soudců při soudním jednání“, přestože žádné soudní jednání doposud nebylo. Soudci se cítí mojí kritikou hluboce zasaženi, ale při rozhodování o mých věcech se necítí podjatí. Přestože o námitce podjatosti nadřízený soud zatím nerozhodl, bylo nařízeno soudní jednání. Dokonce jsem byl odebrán svému zákonnému soudci a věc má projednávat jiný soudce. K zabránění protiústavního jednání soudců jsem podal návrh na předběžné opatření i k Ústavnímu soudu.

Pochopitelně mám zájem, aby už soud o věci konečně nějak rozhodl, ale nemohu rezignovat na svoje právo na spravedlivý soudní proces. Obávám se, že asi už nic nezabrání soudcům Obvodního soudu pro Prahu 4 v jejich nezákonném jednání, proto si vás dovoluji takto narychlo pozvat do justičního areálu Na Míčánkách v Praze 10.

Jednání by se (ne)mělo konat dne 12. července 2011 (úterý) ve 13.30 hod. v místnosti č. 321 ve 3. patře.

Budu velice rád za Vaši podporu.

Luboš Meszner

 

 

—————

Zpět


ADIKIA DOPORUČUJE

www.iustin.cz 

 www.justicetv.eu