14.10.2013 19:36

Pozvánka na autogramiádu

Volební blok Hlavu vzhůru pod vedení inženýrky Bobiny Bobošíkové pořádá tuto sobotu na Václavském náměstí v Praze velkolepý volební mítink. V bohatém programu vystoupí výrazná osobnost toho uskupení bývalá poslankyně Kristýna Kočí, která stále ještě za podvod s půjčkou peněz od Bárty nebručí. Zlatým hřebem programu pak bude autogramiáda nové knihy světově proslulého bojovníka proti komunistickému zločinnému režimu Vény Šlohlrpera s názvem Jak jsem šlohl pero. Před pódiem bude instalováno několik set mobilních kadibudek, aby během projevu Vény Šlohlpera zejména jeho skalní příznivci jako honoris Hodina nemuseli odbíhat a mohli se z něj nadšením zesrat přímo na místě. Pokud i vy patříte k obdivovatelům "Jany a Vaška", raději si již dnes rezervujte místa, jinak si naserete do kalhot.

Předčasné volby – šance pro rodinu?

autor Aleš Hodina ekonom

Uvítali bychom proto, kdyby se ochrana rodinných vazeb stala jedním z důležitých politických témat, bez ohledu na pravolevé rozdělení.

Jistou naději v tomto směru vzbuzuje nově vznikající uskupení kolem bývalého prezidenta Václava Klause. Jeho iniciátorkám ze strany Suverenita, Janě Bobošíkové a Janě Volfové, jsou tyto otázky dlouhodobě velmi blízké.   

Královehradecké novinky.cz Předčasné volby – šance pro rodinu?

—————

Zpět


ADIKIA PODPORUJE

www.hnutiusvit.cz

Podrobný program ZDE