11.11.2012 13:31

Pozvánka na jednání o nedobrých mravech holomka – pokračování PŘÍBĚHU

Vážení přátelé,

dovoluji si Vás pozvat na soudní jednání o nedobrých mravech mého holomka. Jednání se bude konat

ve středu 14. listopadu 2012 v 14:30 hod.

u Obvodní soudní stolice pro Prahu 4 (justiční areál Na Míčánkách)

ve 3. patře č. dv. 307

Do poslední chvíle jsem čekal, že se mi holomek ozve, projeví svůj deklarovaný úmysl napravit naše vztahy a další soudní jednání ztratí svůj smysl. To se bohužel nestalo, proto prosím omluvte, že pozvánku rozesílám až na poslední chvíli.

Předmětem řízení je otázka dobrých mravů a práva na výživné. Jde o opakované soudní jednání, kdy soudní stolice Mgr. Jarešová dovodila, že by moje účast na jednání stejně nezměnila její pochopení pro projevy neúcty holomka vůči otci a tak o tom rozhodla v mojí nepřítomnosti. Odvolací senát ve složení JUDr. Jaroslava Chaloupková (bývalá členka KSČ), JUDr. Jitka Denemarková a Mgr. Patricie Adamičková však naprosto překvapivě (zejména s ohledem na obsazení) konstatoval, že tím hrubě porušila moje procesní práva. Odvolací senát navíc nenašel ani pochopení pro její pochopení s projevy neúcty holomka vůči otci, tak tu její stolici zrušil a vrátil jí to k novému projednání.

Soudní stolice Mgr. Jarešová aprobuje nemravné chování holomka a zároveň je vázána opačným názorem nadřízeného soudu. Takou taškařici si jistě nenecháte ujít a podpoříte mě svojí účastí. Soudní stolice Mgr. Jarešová je totiž docela nervák a ráda rozdává pokuty, když se v průběhu jejího monologu nesmyslů účastník hlásí, že by k tomu také chtěl alespoň něco říct.

Luboš Meszner

—————

Zpět


Ministr spravedlnosti ČR
JUDr: Pavel Blažek


NEJLEPŚÍ HLÁŠKY

Soudce bývalý komunista
je totéž
jako bývalý černoch.

JUDr. Klára Samková

***

Zvířata na území ČR mají právo vychovávat svá mláďata. I opice v ZOO mají právo vychovávat svá mláďata. Pouze čeští rozvedení otcové toto právo nemají.
Ing. Lubomír Bouše